Azt mondjátok meg Nekem, de őszíntén, a zártkörű részvénykibocsájtás milyen hatással lesz a részvény árra? Nem fog hígulni a papír? A közkézhányad nyilván csökkenni fog, és ez által bármikor lehet egy kiszorítás. Erről valami objektívet is szeretnék hallani.
nem sértesz meg, sőt én magam sem gondoltam hogy miattam fognak megijedni,
viszont mondjuk ha egy nagybüfi majd venni akar akkor simán ráijeszthet ám a jónépre!
mert itt ha valaki elkezdene most néhány ezret leönteni, akkora pánik lenne hogy még...meg még egy-két álhír hogy kiszorítják a vételi ajánlaton...szal nem betonstabil ám ez a novóka.
Törölt felhasználó2007. 01. 19. 12:43
Szóval hét elején megmondtam, nekem a földszint 960 körül...
Szerintem aki Novotradet vesz, tisztába van vele, hogy ez az egyik legkockázatosabb részvény, és valószínűleg csak hosszútávra érdemes beleszállni, ezért némi ilyesztések és beöntések hatására nem adja el a csomagját, hanem tartja. Kivéve kiszorításnál. Nomeg az ember nem teszi bele az összes pénzét. (szerintem)
Van aki szerencsejátékozik, az azért rosszabb... :-)
Azt hiszem én is jól el fogok szórakozgatni a Nov papírok mozgásán az elkövetkezendő 4-5 évben...
Rájöttem mi van! A Novo egy olyan felhőkarcoló, ami még csak 2 szintes. Ma valaki nagyon ingáztatta a liftet...
Reggel felment a másodikra körülnézni, aztán földszint, és azóta az 1. és a földszszint között folyik a munka. De senki se hidje hogy nincs többszintes mélygarázs...
Szépen visszatesztelte magát a 950 Ft-os szintről (péntek), innentől irány fölfelé!
Látni, hogy a vételi oldal sokkal erősebb az eladóinál! :-)
Jönnek a vevők, néha kicsit lassan, de biztosan, tudatosan!
Napok kérdése az új, Genesis néven történő megjelenés a BÉT-en!
sunshine2007!
Szvsz.egy héten belül más néven fut.(bocsánat száguld)
Törölt felhasználó2007. 01. 23. 15:42
Sziasztok!
Frankfurtban elég komoly kötések vannak!
Legutóbbi kötés: 2006. január 23. 15:09 -
3,86 EUR-on 16262 db, azaz +1,31 %!
Több tízezres pakkokat vesznek meg a befektetők. Előtte is volt egy komolyabb kötés (13h körül), 15 ezer db-bal!
Eljön az idő előbb-utóbb, amikor a BÉT-en is ilyen komolyabb tételekkel veszik a Genesist!
200 db-ot valaki eladott 1000 Ft-on, ez a mai napi "nagy" leszórás, ezt gazdagodó kedvéért írtam! :-))
Valaki tényleg elmenekült! :-))
BB, minálunk a felhúzások is ilyen nagy kaliberűek szoktak lenni, mint ez a "szórás".
Amúgy ha jól számolom, a 3,86 eur 970 forint környékén van, tehát azért még ott sem indult be a rakéta:)
Továbbra is tartom, hogy komolyabb rakétázást akkor várhatunk, ha már termel a cég, és látható, hogy jönni fog a lé, addig tőzsdén kívül várható legfeljebb komolyabb befektető.
Persze, likviditás majd akkor várható, ha sok részvény lesz a piacon, és már működik a cég ténylegesen, nem csak irodában.
Ezért olyan vicces, hogy blue chipesedést vártok tőle... Ahhoz, hogy ebből blue chip legyen, minimum 6-8 év kell töretlen, és nagymértékű növekedéssel.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...