Nyugtassátok le magatokat , ez ma is felsőlimites lesz.
talán holnap is, de oda aztán tényleg nyugibogyó kell.
Hétfőtől nem lesz felsős, csak szolid emelkedő.
Nem tudom, ki figyel, de ma 1650 lesz az alja, ennél már csak magasabb lesz.
Nem vagyok agyonképzett ebben a témában, de ez belefér a ralli fogalmába, nem?
Néhány kispályás kiszállt, menjenek csak, majd megbánják.
"Tessék vigyázni, az ajtók záródnak!"
lehet hogy a genesis megint benfentes eladásokba kezdett? :) mindig igy szokott lenni rallyi idején... kijön hogy ennyi meg ennyit aldott a genesis ismeretlen vevöknek.. .. ( utolag jön ki persze rally után a hir..)
Izom:
De bizony buktam már, ha nem is egy nap alatt.
(Te meg csak vásárolj sunyiban, amíg lehet..)
:-))))
Türelmem van, ezt az econet is bebizonyította 100 %-os haszonnal.
Engedni kell kifutni a nyereséget, így tanítják, miért ne tenném ezt?
De ez a nap nem a bukás napja, hanem ismét a győzelemé.
Áh, tudod mit, kiszállok 6000-nél, nyár végén!!! Tudod, nehezen bírom a stresszt. Egy kis idegeskedés megér pár millát szerintem.
pb,
attól, hogy feljebb nem lehet venni, lejjebb adni még lehet.
csak 10%-nál van egyetlen felfüggesztés, utána azon a napon több már nincs, akkor se ha utána lemegy -10%-ig, vagy fordítva
Az a baj, hogy nem hiszek neked Izom. Ha hittem volna, 1200 körül se vásároltam volna be, akkor pedig verném a fejem a falba igen durván. Ez már nem lesz 1200, hiába dolgozol rajta gőzerővel. Most vegyél, ha még nem tetted!
(Ülök a lémen, hadd dolgozzon ő helyettem.
Ezt szeretem.)
ezen a szinten nagyon sok kiszálló van, azok mind akik tavaly ragadtak belée 1200-1500-as szinteken.
Szinte mind kiszáll mert most nyerővel teheti, és fosik bennmaradni.
Aztán vannak a daytrédesek, meg akik most néhány napja szálltak be, már ezek is jó profittal lépnek ki.
Beszállni viszont már tényleg csak a komoly embrek szállnak be.
Törölt felhasználó2007. 05. 31. 09:58
köszi a tisztességes választ laurion, azt hittem kiröhögtök majd miket kérdezek
johni fiu! :)) kösz szépen én magamat nem hagyom megtömi ilyen áron... egy lufival.. csak egy luzer teszi ezt..
Törölt felhasználó2007. 05. 31. 10:05
Na, elszaladok veszek egy kis reggelit, muszáj. Mire visszajövök (kb. 20 perc), eladót ne lássak, csak komoly befektetõket!!
Mindenki jól jár, ha okosak leszünk!
:-))))))))))))))))))))))))))))))) Mi mást tehetnék Izom? Az izommal néha agy is járhatna, nézd meg a könyvet! Masírozunk felfelé, nem érted?
Törölt felhasználó2007. 05. 31. 10:13
Én a napi 5 perces chartot nézegetem.
Teljesült az 50% korrekciós szint:1630.
Mehet felfelé.
Az 1665 Ft 61,8%-os fibo szint már támasz.
Az indikátorok már nem mutatnak túlvettséget. A forgalom viszont nagyon leesett.
Nyugi, nyugi. Mindenkinek jut, aki nagyon akar.
Azoknak sem kell megijedni, akik 1778 közelében vásároltak be, figyeljetek csak, mindjárt ott vagyunk, másfél óra. :-))))))))))))
csak a speki részvényt érdemes elemezni!!! A chart elemzés a tömegpszichológiáról szól! Milyen matematikai összefüggések szerint mozdzul a tömeg. A Fibonacci számokat társadalmi, természeti matematikai jelenségekre találták ki, nem tőzsdére, mégis működik a tömegpszichózis miatt....
Törölt felhasználó2007. 05. 31. 10:23
vegyetek még gyorsba néhány ezer papírt, mert aztán elmegy a vonat.
És ti lemaradtok, majd a felsőlimites 50K-s vételi ajánlatnál meg tehetetlenül rázzátok az öklötöket genikére:-)
aki most vesz tudod mit kockáztat??
azt hogy egy nap alatt akár 40 % ot is bukhat... giga buko lesz.. mindig igy volt.. csodálkoznék ha most elmaradna.. ingyen ebéd nincs.. lufibol se :P
ok. mégy egy kérdés: a Humetesek 70-es árnál 6 ft-on emelnek tőkét. Itt is lehetne 1000 Ft-on. Ki az az idióta, aki a piaci ár kétszeresén emel????? mi értelme direkt pénzt kidobni????
mer: cisco olyan hálózati eszközöket gyártott, mint senki. Itt meg már ott a piacon a Solarworld pl meg a többi...tényleg, azok már gyártanak, miért nem azokat veszitek?
mind1, nem az én dolgom, itt a végén fognak sokan és nagyon szívni...mint a piramisjátékon, és ez az...persze nem tudni, mikor van vége, ezért még egy csomóan nyerhetnek rajta.
csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy jelenleg a taxis, aki tegnap engem hazavitt, kockázatmentesebb, mert ő már 3 éve csinál valamit..a Genesis meg semmit....nagy kasza, nagy kockázat, ezzel kell tisztába lenni....
attól függ igazából, hogy ki fog emelni:
a genesis,
vagy a többiek?
ha a genesis, akkor egy barom, hogy nem névértéken emel. ugyanannyi pénzt betehetne úgy is, hogy a részesedése jóval magasabb lesz, a többiekét pedig lehúzza. a későbbi profitból több jutna, ami talán nem mellékes
Mivel nem ezt teszi, gyaníthatóan nem ő akar emelni.
vajon miért, elfogyott a pénz? feltehetően nem fogyott el, amennyiben mögöttes jegyzőként valóban ott áll, de ez lehet álca is.
ha a többiek jegyzik le 2800-on, akkor fogalmazzunk úgy, hogy ügyes a genesis. a többiek meg....? :)
majd fogok venni 1200 körül... hamarosan ott lesz.. vagy lehet 1000 ren? tudod milyen lavina lesz ha ez egyszer igazán megindul? öröm lesz nézni :)) sok elkeseredett meber ráeszmél hogy ennyi volt a rally nincs tovább..
Én azt mondom az eladóknak, kitartás! Majd biztos benézünk egy izomman miatt 1700 alá, tudod mikor.....
Köze nincs a dolgokhoz, csak arra játszik, hogy beijessze a kezdőket és kaszáljon.
Hm.. megfontolandó hozzállás..
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...