Üldögeljétek csak...1500-ról már csak a felét éri, lassan 500 lesz, az mondjuk erős támasz, de majd ha megunják akkor lesz az 200-300 is...
de ti üldögeljetek benne szorgalmasan.
Én 100-on fogom zsákolni.
Törölt felhasználó2007. 03. 05. 22:13
Sziasztok!
Találtam egy érdekességet a neten, mely a Genesis jövőjét is pozitívan érintheti. Az m1-en néhány héttel ezelőtt indult egy új műsor Kész-Pénz címmel. A tegnapi adásban Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT elnöke is megszólalt néhány értékes gondolat erejéig.
Az energetikát nevezte meg húzó vállalati szektornak (2000-es évekre nézve).
A pénzügyi tanácsadó műsor 20. és 23. percében mondta el véleményét.
Mindenki győződjön meg az általam leírtakról saját szemével is:
A tőzsdével foglalkozó rész a teljes műsor 17. percétől kezdődik amúgy.
Jó mozizást kívánok!! :-)
Üdv. BB
Törölt felhasználó2007. 03. 05. 22:33
Természetesen ez a befektetés is főleg azoknak szól, akiknek van elég türelme várni és egy igazi profitáló befektetést szeretnének.
A BÉT elnőke szerint is kell, hogy higgyünk az adott részvényben, persze ismerni is kell hozzá az adott szektor/ágazat piaci helyzetét, tervezzünk hosszabb távra, stb. (Nem szó szerin idéztem, lásd a Kész-Pénz című műsor 23. percét.)
Szerintem érdemes figyelemmel kísérni az adott cég helyzetét is, a vele kapcsolatos történéseket, híreket, hisz csak így tud a befektetni szándékozó megfelelő döntést hozni a cég részvényeinek megvásárlása mellett.
Az érdeklődőknek, befektetőknek szóló kötelező irodalom: :-)
novotr@freemail.hu
jelszó: novoka
Itt megtalálhatók a Genesis-szel kapcsolatos legfrissebb hírek is, ezentúl folyamatosan frissítve.. Továbbá érdemes tájékozódni a napenergiával kapcsolatos újságcikkekből, webes újságokból, szakmai lapokból, stb..
Majd, ha találok vmi izgalmas cikket a neten, akkor belinkelem.
napelem amúgy köszi az általad belinkelt cikket! Elég érdekes kis olvasmány. :-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...