Szerintem semmi ok a pánikolásra, egyetértek a korábbi elöttem szólóval, aki azt mondta a remegőkezűek ne vegyenek Genesist, mert ebben hosszútávon van lehetőség.
Vagy akkor ha a mélypontot kifogod, és a másnapi, harmadnapi csúcson eladod, és 3- 5%-ot kaszíálhatsz egy-két nap alatt.
Ezért én azt mondom, türelem!
Az is lehet, hogy nem érdemes bedölni az "eladni- eladni!" pánikkeltőknak, - lehet ök akarnak épp venni, lenyomva az árat! :)
Ez egy laikus véleménye.
csak én egy dologtol félek de nagyon..
ha rosz hir jön ki.. és még a korrekcio is van..
a kettö együtt egy olyan elegyet alkotna ami tényleg - 20 % os zuhanórepülést idézne elő.. napokig.. ezért inkább várok én..
várok.. juniusba lesz ugyis csak a hir.. ( cikk szerint ugy van..) addig meg még van idö..
és az usd\jen pár is gyengülésbe kezdett ujra.. ( megtréfálta a piacokat.. azt hitték megált.. de nem folytatodik ujra a negativ tendencia..) link
Én le merek fogadni rá hogy csak jártatod a szádat, tízmillákkal játszol és nincs 2000 forintod realre?Na ne!
meg azt sem tudod hogy pl. a genesisnek totál köze nincs a nemzetközi folyamatokhoz, meg greenspamhoz meg a dollárárfolyamhoz...
csak szövegelsz itt nekünk feleslegesen:-)
Bull.mellesleg már írtam valahol hogy van néhány száz genesisem:-)))
mai nappal számolva 5 nap.. komprende?
amugy meg már van reálom gazdagodo .. azt hittem ennyit észre tudsz venni..
Prot használok már különben honnan venném a könyveket? :)
1240 1250 nél massziv eladók tanyáznak.. figyeld csak meg.. :)) akinek van esze a mostani visszahuzásba kiszorja.. tovább ugy se megy most.. csak le .. aki több ezres vétellel van az se itt.. mert tudja hogy bukna ha most itt belevenne ennyi a szisztéma :))
megy a taktikázás ezerrel.. fentebb akarják csalni a vevöket.. ennyi .. nagyon érdekes a tözsd e világ :)) persze nem biztos hogy jol gondolkodom.. majd elválik.. na lássuk a medvét! :P akarom mondani a bikát :))
még mindig azt mondom nagyon jol csináltam.. 2000 res pakkot 1240 en nem tudtam volna kiszorni.most... legfeljebb most 1200 on talán... ezért mondom akinek esze van..... elad most.... mig jo a szélirány.. :)) mert ha szar lesz.... ( egyébként pont ez a zavaro a papirba.. a kicsi likviditása.. tényleg igazatok van a stoppal itt nem nagyon érsz semmit mert pillanatok alatt eltünhetnek a nagy vevök is és ki tudja mikor jönnek vissza? ) lehet ha jönne egy rosz hir ki se lehetne szálni nagy pakkal :S esne mint a kö és felfüggesztés.. aztán meg leshenénk mikor ál be egy nagy vevö .. hogy eladhasd..
Nem tudom, mert eddig még csak a Greenspant láttam, igaz régen
Törölt felhasználó2007. 05. 25. 11:27
A remegöskezűeket szívatják! :)))
Mindig ijedezés megy erre, ha lecsúszik néhány %-ot?
A butája beijed, aztán eladja veszteséggel. hogy szabaduljon tőle. Aztán meg feltornázza magát néhány százalékkal és a vevőkből eladók lesznek, mert beugrasztanak újakat a beinduló szárnyalás reményében. Én is így vettem elég magasan, de nem adom el olcsobban, mert az igazi beindulás úgy is a várvavárt hírektöl függ.
Addig meg mit idegeskedjek?
Izomman te csak azért mondasz ilyeneket, hogy visszaessen és újra betudjál vásárolni, mert neked ezen a szinten nem éri meg. Egyébként is ha nincs részvényed ne károgjál már itt mint egy vészt jósló madár! Nem lehet egyik napról a másik napra milliomos az ember ezzel a papírral! Köszönjünk a véleményedet, de már nagyon sokszor elmondtad hogy ki kell szállni, aki akarta tudomásul vette! Amúgy is azt mondta hogy 3-4 évre vetted a részvényt mi ez a gyors kiszállás? Régen azt mondta, hogy így napelemes telefon meg úgy napelemes laptop most mi lett veled?
Nem kellene fikázni a papírt!
hm...
egy dolgon elgondolkodtam..
robert stein vett 9000 db ot..
ok.. fasza hir!
utána még eladtak valakinek 23000 db ot..
( miért nem mondták meg kinek? ha haveroknak adták el? céges vezetöknek? nem ugy lenne jo ha megmondanák? és ezen mindenki felbuzdulva mert látja hogy jo vétel még jobban el kezdik venni? ) igy lenne logikus ha hasznot akarnának maguknak... hogy megmondják a haver vette.. de nem mondták.. és lehet a piacon sok emberkére rászorták.. söt lehe robert stein is kiszorta már.. 1250 en.. arrol mindket tájékoztatni fognak ha robert stein elad? nagy dilemák ezek....
"miért nem mondták meg kinek? ha haveroknak adták el? céges vezetöknek? nem ugy lenne jo ha megmondanák? és ezen mindenki felbuzdulva mert látja hogy jo vétel még jobban el kezdik venni?"
Erre lehet egy nagyon egyszerű válasz. Mert talán ők nem spekulánsok, hanem befektetők, ha ez neked mond valamit...
Mert ugye Te is befektetőnek indultál csak aztán meggondoltad magad, hogy miért is ne spekulálhatnál. Ez nem baj csak akkor ne hajtogasd, hogy befektető vagy 3-4 évig, mert az nem 4 azaz négy nap. Ha meg ennyi neked elég akkor most örülj hiszen nyertél.
figyelj csak.. olyan nagy bukoba voltam 1000 nél hogy nem volt szivem realizlni.... kihoztam amit lehetett....nem kell irigykedni nem nyertem csak nulszaldoba kihoztam végre magam.. ( mert jol a tetöbe vásároltambe.. forum társra hallgatva)
1240 en száltam ki 1350 es bekerülésem volt.. de! phirivel meg ecoval annyit nyertem mostanába hogy tényleg nulszaldoba vagyok.. szoval azért realizáltam veszteséget genesiskével.. csak javitottam itt ott és nulszaldo.. nagy pofon volt! de tanultam belöle! és még hány figura lehet beragadva 1250 és 1350 között akik csak azt várják hogy végre kiszáljanak .. ha ki tudnak..
nap közbe is számolgattam.. az gyorsabb..
a csajomnak is csak annyit mondtam most buktam sokat... de ne akard tudni mennyit :-)
mondta inkább nem is akarja tudni..
mi a rosebbet paráztok? ha esetleg 800-ra leesik, ott már kiszállok, de addig mit rémüldözzek?
aki nem bírja a stresszt, menjen az otp-hez + a ricsihez, aztán örüljön magának aprópénzért..
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...