Ennek az eladásnak akkor van jelentősége, ha nem fix vevőnek adja, hanem a piacon szórja el, illetve folytatja-e az eladást.
Ennyi infobol, amit adtak, még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Egy a lényeg: mozgolódás van a papír mögött, forgalommal emelkedik: ez a csillgok állása szerint akár egy masziv árf. emelkdést is eredményezhet.
Nem is kell limittel emelkdenie, elég ha csak hetente 5-10 %-ot huznak rajta. A remegőkezűek kerüljék el, igy biztosabban fog erősebb bázisokat építeni.
huha na megszünt a gát... most indulunk felfele figyeljetek! ;-)
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 12:01
Sziasztok!
Szépen alakul a mai nap is!
Olvastam a mai részvéntranzakciós hírt.
Szerintem is folynak a tulajdonosi átrendeződések. Robert Stein vásárolt tegnap és hétfőn is, ezt jó megjegyezni!
Egyetértek az egyik előttem hozzászólóval!
Nem kell itt egyből limites nap! Lassú, de annál biztosabb szintenkénti emelkedés a legjobb! Liimites napok majd akkor, ha jönnek a konkrét hírek is az állami támogatásokról, alaptőke-emelésekről, stb.!!
Azért ismét gyülekeznek a vevők!!
Szép fokozatos növekedési story, ezt már bátran mondhatjuk!
Persze hozzáteszem ez még csak a kezdetek kezdete! A növekedésnek!
Nagyon az elején tartunk..
Részvényeket érdemes tartani hosszabb távon!
Nem olyan nagy a közkézhányad!!
Hosszabb távon egy komoly emelkedő trend!
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 12:05
1240-en egy 1500 db-os vevő!
Így tovább kedves befektetők!
Szórják le nyugodtan a részvényeket, engem nem izgat, beszállok még én is!!
(úgyis 3-4-5 évre veszem a részvényt)
kiskecske kezdi visszadobni amit lelegelt.. kérődzik
Törölt felhasználó2007. 05. 23. 12:24
Nincs itt semmiféle kiskecske, meg Kistehén sem! :-))
Kérődzés méginkább nincs!
Inkább egy Big Bull jön el hamarosan, aki rendesen bezsákol Genesis-részvényekből!!
Nyugodtan öntésk le a részvényeket, szeretettel várjuk a pakkokat!!
A Bika elindul.....türelem...
Ferikém: TE NE vegyél Genesis-t!!!
Pánikoló, türelmetlen kisbüfiknek TILOS a vétel!
Mert csak buksz vele!!!
Itt nem biztazunk senkit vételre!
De, egy hosszabb távú befektető miért ne vehetne jó pár ezer db-ot?
Saját döntése.. Még van pár millám, én is beszállhatnék még! ...és be is szállok, eldöntöttem!!
Üdv. BB
Ez most egy értéktelen bohócpapír,
kb 900-1300 közötti sávban húzgálják, ami nem rossz mert vagy 40 % nyerő ha jól elkapod...és a spekik akik mozgatják azok mindíg elkapják ugye:-))))
A vevők meg fogják szivatni a kisbefektetőket, akik 10-20 Ft-on izgulnak. Ne adjátok oda a brokiknak srácok! 1500 Ft-ot simán elér a papír 1-2 héten belül, nyugi!
feri.. egy jo tanács ne forum alapján kereskedj.... ! De elmondom én mit csináltam.. 1240 en kilöktem összeset mert most nem megy tovább (pedig vártam) majd valamikor visszaveszem.. még nem tudom mikor.. és hol.. massziv eladok tanyáznak 1250 környékén.. ezért szortam ki.. nem engedték tovább...
( probálok rövid távon ügyeskedni.. meglátjuk jol járok e )
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...