Persze lehet lelkesedni a Genesis topikban a jó hírekért! Csak itt lényegében egy hír látott napvilágot ami pozitívnak tekinthető (erősen kérdőjelek mellett) 2 hónap alatt, és Te arra lelkesülsz, miközben az árfolyam esett 15-20%-ot, és eladói túlsúly van!
Engem teljesen hidegen hagyna, ha 2 havonta nevet váltanának, és közben zuhanna az árfolyam, te meg lelkesedsz ezekért a hírekért... ez szerintem idiotizmus, már boccs!
Az hogy hosszú távon jó lesz a részvény, mert lehet benne perspektíva, az érthető, és azért megéri kockázatot vállalni, de 2 évig újjongani előre, hát Te tudod. Nem akarom elvenni a lelkesedésedet, de ez egy külső szemlélőnek furcsán hat!
Én meglehetősen toleráns és liberális ember vagyok, de mi lenne ha inkább elmennétek a Margitszigetre pl. és ott udvarolnátok egymásnak, a nagy nyilvánosságot kizárva...
A Tőzsde Vezérigazgatójának 48/2007. sz. határozata a Terméklista módosításáról a Novotrade Befektetési Nyrt. Genesis Energy Nyilvánosan Működő Részvénytársaságra történő névváltozása tekintetében, 2007. február 26-i hatállyal.
Tudnátok segíteni abban, hogy a tőzsde mikor nyit, és milyen szakaszok vannak (időpontokkal), mert nincs kedvem utánna nézni, de szeretném elkészíteni a Genesis néven induló részvény horoszkópját. (Az már tudott melyik naptól (febr. 26.) fut új néven, csak kéne az időpont is) Sokan tudjátok hogy végzett asztrológus vagyok, bár a tőzsdei asztrológia számomra egyenlőre ismeretlen, de egy próbát megér. A horoszkópok mindig valaminek a kezdetére készülnek el, így pl. az emberek születéi horoszkópja a születésük pontos időpontjára...
Mercurius, szvsz az ajánlatokat 8.30-tól rakják be a könyvbe és akkor már a Genesis névnek kellene ott lenni,.Nagyon szvsz és nagyon a pálya széléről.
Ha elkészitetted felrakod?Nagyon izgalmas......hu
Azért egy "szakértő" -i hozzászólás még elkelne .
Az eredmény publikus lesz, ha jutok valamire... de még sohasem csináltam ilyet részvényekkel. Kormányokkal már igen. Az nagyon bejött... (Medgyessy idő elött megy, Gyurcsány marad tovább...)
Törölt felhasználó2007. 02. 24. 22:37
Sziasztok!
Szerintem elég jó hír, hogy február 26-tól az új, Genesis néven jelenik meg a BÉT parkettjén a cég részvénye. :-))
A szólás és véleménynyilvánítás szabadsága az Alkotmányban rögzített demokratikus alapjoga minden embernek.
Genesis-befektetőként nagyon is örülök a pozitív híreknek. Lehet, hogy ez egyeseknek nem tetszik, hát akkor ők ne olvassák az írásaimat, ilyen egyszerű. :-))))
Amúgy meg elég durva lenne, ha valaki csak azért nem akarna Genesis-részvényt venni, mert mások örülnek vagy netán nem örülnek annyira a pozitív híreknek. Szerintem az elég komolytalan magyarázat, hogy a részvényről alkotott elég pozitív vagy negatív vélemények elriasztják az érdeklődőket. Ha valaki "csak" egy szubjektív hozzászólás alapján vesz vagy ad el részvényt, az egyszerűen komolytalan és naív ember.
Mercurius:
Természetesen én sem örülök az árfolyam csökkenésének, a jó híreknek, infóknak viszont igen is ÖRÜLÖK!
NEM KICSIT, NAGYON! :-))
Ez a természetes.
Félreértettél engem!! Nekem sem tetszik, ha esik az árfolyam. (de ettől nem leszek depressziós és negatív kisugárzású)
Amúgy meg kiváncsian várom a horoszkópot, amit említettél!
Szóval Mercurius lesz a horoszkópos, a nagy tőzsdei asztrológus!! :-)
Jól néz ki ez a topic, van most már horoszkóposunk (Mercurius), örökké mocskolódónk (pl. gazdagodó és "elvtársai"), jövendőmondónk (BB24), békítő filozófusunk (Monster). :-))
Csak nehogy ezen emberkék szubjektív véleményei, egyéni megjegyzései alapján vegyen bárki is részvényt! :-))
Monster: Többnyire egyetértek Veled!
Legyen normális és színvonalas eszmecsere nehézségek árán is!
KÖZLEMÉNY MINDENKINEK!
A FÓRUM BÉKESSÉG ÉS NYUGODTSÁGA JEGYÉBEN ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY EZENTÚL RITKÁBBAN FOGOK ITT SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNYT KÖZÖLNI, VAGY ABSZOLÚT NEM.
HETENTE- KÉTHETENTE 1-2 ALKALOMMAL FOGOK HOZZÁSZÓLNI, AKKOR IS FŐLEG OBJEKTÍV MÓDON A TÉNYEKRE, FONTOS ISMERETEKRE HAGYATKOTVA. (PL. AZ ADOTT TÉMÁVAL FOGLALKOZÓ NETES WEBLAPOK, STB.)
NEM KÍVÁNOK TÖBBSZÖR IDŐT PAZAROLNI AZ ÉRTELMETLEN, SZEMÉLYESKEDŐ, A MÁSIK STÍLUSÁT KRITIZÁLÓ MEGJEGYZÉSEK CÁFOLÁSÁRA.
ENENK NINCS SOK ÉRTELME.
VALAKINEK LÉPNIE KELL.
ÉN MEGTESZEM AZ ELSŐ LÉPÉST, HA EGYESEK KÉPTELEN RÁ...
MARADOK TOVÁBBRA IS HŰSÉGES GENESIS-BEFEKTETŐ!
A GENESIS-TOPICON KÍVÜL IS VAN ÁM ÉLET. :-) SŐT...
BÉKEPÁRTI, JÓZAN GONDOLKOZÁSÚ, KONSZENZUSRA TÖREKVŐ EMBERKE VAGYOK.
AKI EGYSZERŰEN SZERETI, HA BÉKE, NORMÁLIS HANGNEM VAN AZ EMBEREK KÖZÖTT.
A VÁLTOZÁS ELINDULT...
A BÉKE, AZ EGYMÁS IRÁNTI SZERETET ÉS AZ ELFOGADÁS JEGYÉBEN..
EZENTÚL E FÓRUM TISZTELETBELI TAGJA KÍVÁNOK LENNI. JÓ VOLT VELETEK, SOK SZÉP IDŐT TÖLTÖTTEM EL ITT ÉRTELMES EMBEREK TÁRSASÁGÁBAN!
MAJD MEGLÁTOGATOK IDŐKÖZÖNKÉNT
MINDENKIT!
VISSZA-VISSZATÉREK...
BB üdvözlöm a közleményben leírt célkitűzésedet. Valóban örvendetesnek ítélem, ha mostantól objektívebb leszel.
Törölt felhasználó2007. 02. 26. 02:03
Nekem már csak az az egy bajom van az árfolyamon kívül, hogy nem látok jó hírt. Lehet akár havonta nevet változtatni, önmagában szerintem etttől egy Ft-al sem ér többet a cég.
Törölt felhasználó2007. 02. 26. 02:45
Hát skacok, nem tudom mond e valakinek valamit az, hogy a Genesis Budapesti parkettre lépésének BIKA az aszcendense...
(Medve jegy nincs a 12 között)
Nehéz fába vágam a fejszémet, ki kell dolgoznom a részvényasztrológia szimbólum rendszerét. Jó hír, hogy az ismert dolgokat már be tudom azonosítani. Eleve a jelen horoszkóp erősen azt mutatja, hogy itt egy névváltozásról van szó. Ez mondjuk picit le is lomboz...
Mercurius:
Bika aszcendens?! :-))) Az mit jelent, hogy kiszámíthatatlan? :))
Ez az asztrológia tetszik, kivncsian várom az eredményt! Azt is megmondja, hogy hány felesége/férje lesz és mikor? :-) (Mer az felvásárlást jelentene?)
Bár materialista (mérnök) révén kevéssé befolyásolja a döntéseimet, azért feldobja a topic-ot, amig nincs semmi érdemi hír! :)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...