Vétel
1 1 1000db 1 061 Ft
1 1 2 000 db 1 060 Ft
2 2 1 555 db 1 057 Ft
1 1 1 000 db 1 055 Ft
2 2 783 db 1 050 Ft
Eladás
1 080 Ft 100 db 1 1
1 083 Ft 50 db 1 1
1 084 Ft 111 db 1 1
1 086 Ft 100 db 1 1
1 087 Ft 250 db 1 1
ovatos vagyok.. a 40 % kp mal kivárok már.. nem akarok ujra szopni.. megfogadtam hogy csak 950 és 750 környékén szálok be.... 960 érdemes lett volna egy nagyobb pakkra.. már kicsit fosok.. de hosszu távon fasza leszek :-)
még idö kell mire mindenki kapcsol és elidul a 400-500 millios buli :)) ( multkor is igy volt elözö nap szolid forgalommal emelkedet.. utána két nap + 20 % al! hatalmas forgalommal :))
kábel és telefon
Ez a jővő...
mondta Ürge Kapítány
Törölt felhasználó2007. 05. 09. 15:02
Szerintem 1000 körül nagyon érdemes beszállni a buszba... Én tegnap megtettem egyes vélemények ellenére és nem bánom a mai +10%-ot bár nem ennyiért jöttem uh maradok még.
Már látom magam előtt ahogy a napelemes notebokkal az oldalamon fekszek a tengerparton, és a napelemes mobilon keresztül adok megbízást a brokeremenek, hogy a napelemes terminálba tegyen be eladást: GENESIS ELADÁS 17.000!!! -EN :))
2007-03-09 12:57:45
Kóka János pénteken egy gödöllöi sajtótájékoztatón:
A gazdasági és közlekedési miniszter elmondta, hogy Magyarországon 400-szor annyi a napenergia sugárzás, mint amennyi ebből előállítható energiára az országnak szüksége lenne, de ma még csekély mértékű a felhasználás, mert a napelemek drágák, a megtérülési idő túl hosszú. A leendő új üzemben a maiaknál kedvezőbb áron gyártanak majd napelemeket, ami hozzájárulhat gyorsabb hazai elterjedésükhöz is - tette hozzá. A kormány a következő 7 évre 100 milliárd forintot irányoz elő megújuló energiák hasznosítására - húzta alá a miniszter.
Bejelentette: néhány héten belül megnyílik az a 3 milliárd forintos pályázati keret, amely háztartások energiahatékonyságának javítását szolgálja és lehetőséget ad megújuló energiaforrások, így például napkollektorok beszerzésére is. Kóka János aláhúzta: "Magyarország elkötelezett az üvegházhatást előidéző gázok kibocsátásának 20 százalékos csökkentésében az 1985-87-es évek átlagához képest és vállalja a biodÍzel üzemanyagok részarányának 10 százalékra növelését 2020-ra. Ezen kívül - összhangban az EU törekvéseivel- támogatja a megújuló energiaforrások részarányának növelését."
2007 márciusában lép életbe Spanyolországban az a törvény, ami szerint minden újonnan épített és felújított házra kötelező lesz napenergiát gyűjtő panelokat szerelni.
Atomenergia helyett napenergiára voksolnak az európaiak.
A mostani rendelkezés megszületéséig Spanyolországban egy 1970-es években kitalált szabvány volt érvényben a házépítésekre, az új törvénnyel pedig a korábbi lemaradást igyekszik behozni az ibériai ország, mondta Cristina Carbona, környezetvédelmi miniszter. A törvény előírja, hogy minden újonnan épített és felújított házra napkollektorokat kell szerelni, hogy a lakások melegvízellátásának - az épület elhelyezkedésétől és a vízszükséglet mértékétől függően - 30-70 százalékát a megújuló energia segítségével állítják elő.
Spanyolországban eleddig a napenergiát alig használták fel, ennek oka, hogy az állam elsősorban szélerőmű-parkok létrehozásába fektetett pénzt, de jelenleg még ezek is csak csekély mértékben járulnak hozzá az ország áramellátásához, írja a Planetark. Az új törvénytől, amely a lakások jobb szigetelését, hatékonyabb fűtőrendszerek használatát, illetve a természetes fény nagyobb arányú felhasználását is előírja, most 30-40 százalékos energiamegtakarítást várnak házanként.
Az építkezési lobbi részéről az Asprima jelezte, hogy a törvény betartása 8-12 százalékkal növeli az építési költségeket, de Maria Antonio Trujillo spanyol építési miniszter szerint a pluszköltségek csupán 1 százalékot tesznek ki, amelyet azonban a megújuló energia felhasználásának köszönhetően gyorsan megtérül.
A cikkben megjelent állítással ellentétben Spanyolország kiemelkedő szerepet vállalt európában a napenergia hasznosításban. Felismerték, hogy nemzetgazdasági érdek, hogy a megújuló energiaforrások hasznosítását támogatni kell, hiszen egyrészt így jelentősen csökkenthetik import függőségüket és kevesebb új erőművi kapacitást kell kiépíteniük. Ezért évekkel ezelőtt bevezették az úgynevezett zöld adót, melyet minden energiahordozóra kivetettek.
ez a papir olyan mintha a piacon ugy venném a tojásdobozt hogy ki se nyitom.. azt odahaza látom tök üres..
tojáspénz az nincs, duma az van.. és igéret..
egyszer kipattan valami botrány és a papir 1 hétig limittel fog esni méghozzá ugy, hogy nyitásban egyből fel lesz függesztve
vagyis nincs kiszállás
aztán lehet menni tüntetni a "székházhoz" már ha van ilyen
En se a vagyonomat teszem a papirba, de vmekkora kockazatot meger, mert kecsegteto a hozam.
Tojasdoboz? En ha megemelem, akkor is el tudom donteni, hogy van e benne es nem kell kinyitnom, hmmm?
Milyen érdekes, de én pont így jártam a piacon.
Vettem egy doboz tojást, de hazaérve tapasztaltam, hogy csak 1 db, azaz egy tojás volt benne.
Éheztem is aznap, mérgemben meg se ettem.
Másnap reggel mit látok????? A tojásból kikelt egy aranytojás tojó tyúk, és azóta mindennap tojik 10 db, azaz 10 db aranytojást. Ez volt 3 hónapja...számold ki galaga, hogy mennyire sok aranytojásom van azóta....
Remélem ez az életszerű példa elgondolkoztat és holnap 1200-ig kicsikozod...
nekem 100 ról volt. pár ezer darabom. amit 1000 felett adtam.
Ehhez képest a 2500 as "kecsegtető" hozam röhögésre bír.... a tíz szerezés után .. valahogy emlékeztett valamire...
venni veszek de igen rövidre.. és max már csak 1K-t
hosszutávú befektetés 10 szerezés után.... bhuuuuuhahaha
életszerű példa az is hogy itt van pl. a Phyla..
ami most ugye 105.. ha az felugrik fél év alatt 1000 forintig akkor mi is tegyünk?
lesz 2000 forint? lehet..
mekkora a veszteség/nyereség kockázat 1000-es vásárlásnál.. nagyon magas
hozam 100%... a tíz szerezéshez képest teljesen elhanyagolható... inkább a lemaradt embereknek lehet ajánlani vételre.. hát ha hát ha...
szóval részemről pulljáték megy.. add és vedd.. nyerőben
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...