Én csak azt nem értem hogy akik 1300 felett 5000-esével vették azokkal mi van?
Olcsón nem kell nekik?
Arról van szó hogy ez egy kamu emelkedés volt....színház.
pirapax pirapax.. az is egy speki mi? csak tudod mit? annak még sztorija sincs igazán.. és veszteséges a cég is.. söt most jön a tökeemelés.. itt meg már megvolt.. szoval.. több lehetöséget látok ebbe a papirba sokkal mint a piri..
2007.05.08 10:24
Rényi Gábor, a Genesis Energy Befektetési Nyrt. elnök-vezérigazgatójának érdekeltségi körébe tartozó Acquisition Pro Ltd. 2007. május 7-n tőzsdén kívüli forgalomban vásárolt 186.024 db Genesis Energy részvényt a Dominion Corporation Ltd.-től. Ugyanezen a napon tőzsdei kereskedésben értékesített összesen 36.000 db Genesis Energy részvényt.
vlaszeg akkor rényi önti most is a nagyobb tételeket.
fasza.
kérdés mennyiért vette a a tőzsdén kívül...500-ért?
Rényi szívat benneteket kedves genesismajmok!
Nem egyszerre önti mert akkor nem lenne vevő.
A cágnek vége van ez határozottan látszik.
Még a spekik játszadoznak egyet, félreértés ne essék, én is megpróbálok ezen keresni, mert lehet,.....de utána 100-at sem fog érni ez a budipapír.
Nem egyszerre önti mert akkor nem lenne vevő.
A cágnek vége van ez határozottan látszik.
Még a spekik játszadoznak egyet, félreértés ne essék, én is megpróbálok ezen keresni, mert lehet,.....de utána 100-at sem fog érni ez a budipapír.
Asszem kb. 50k volt neki alapbol. Most megvett 150et es adott 36ot vkinek. Nekem ez nala meg mindig tobblet. Persze ha holnap kijon a hir, hogy eladta a tobbit is elgondolkodom, de amig az o resze novekszik, nem tekintenem halottnak a dolgot.
kicsit ferditesz... minimum 700 at ért a papir amennyiért megvette! 1400 on kiszorta.. az azt jelentené hogy 72000 papirra futotta.. és a többi? 150 ezret vett.. az dupla.. :))
pár nap fekete leves és utána felfele megyünk.. ha meg csak tötymörgünk 1000 nál az se érdekel.. ha bejön milliomos leszek ha nem bebukok ugy 20-30 % veszteséget.. és? lesz..ar..o..m!!felfele sokkal több a tér..
ez ma amugy is negativ nap ilyenkor hülye aki elad.... minuszba a bux. az otp is már 2 % os bukoba van. söt minden papir minuszba megy.. eco piri minden..
Izomman
Azt mondod ma hülye aki elad, de szvsz az hülyébb aki ezek után vakon vesz (930 hogyan jött ki, szimpatikus szám?). Nincs realod sem, ezért aztán nem látod az esés beindulását, nem shortolsz azonnal, hogy legalább a bukó longot visszafordítsd, már ugyis mindegy, írod. De a shortról egyenlőre lemaradtál, marad a csücsülés. Szerencséd még lehet, ki lát a jövőbe, de ezt nagyon megetted. És ezt be kell látnod, nem izomkodni tovább, a kiráyl ugyanis meztelen.
mondjuk ez így nem teljesen igaz. mert valahol biztos hogy megfordul....kérdés hol kezdi el venni.közvetlen a bukó beindulásoakor nem, de amikor már jó sokat bukott pl. ezt mondjuk az előző minimum körül azaz 800-tól már lehet veszegetni.
mert amúgy ha emelkedőben veszed akkor meg úgy jársz hogy bennragadsz.
Ez lehetséges, de mint sokmindenhez, ehhez is kettő résztevevő kellett, pl. vevők. Ezt tegnapelőtt vagy tegnap nem tudták, akkor mégis minek vásároltak. Megmondom; kapzsiságból. Én a saját pénzemet saját kockázatomra fektetem be. Van olyan befektetésem, ami mindent levonva, tiszán éves szinten hoz 10%-ot, (ezenkívül még emelkedik az ára és fedezetként is szolgál), szóval aki azt hiszi, hogy egy-két nap alatt 30-50%-ot kereshet az megérdemli, hogy jól kitömjék, legalább helyrekottyan, vagy nem lesz semmije és mehet burcsázni bagóért.
Ennyire egyszerű a képlet.
Burcsázni = Dolgozni valamilyen munkahelyen 8-17-ig + nézni a főnököd undorító pofáját + hallgatni a hülye szövegét
Ez egy egyenlet, helyettesíthető a jobboldal bármivel.
Törölt felhasználó2007. 05. 08. 12:49
a tegnapi kötéseket nézve nem semmi volt,1300 felett megőrűltek érte és ma,ma beszart,persze eco és ohy is és danub .kivételével minden
Törölt felhasználó2007. 05. 08. 12:51
Kedves kollégák, arra kérdésre hogy miért ad el a management érdekeltségi körébe tartozó Acqusition Pro- és milyen szüksége lehet az Acqusition Pro-nak pénzre az a válasz, hogy kivásárolta a régi Novotrade portfoliót és fizetési kötelezettsége van a Genesis Energy felé. Ennek volt része az eladás.Összességében pedig nött a részvénypakettje az egyéb vásárláson keresztül.
Köszönöm a sok jó megszólalást és sok jókivánságot, amit ehez az érdekes projekthez kapok.
Mindenkit üdvözlök, dr. Rényi Gábor
Érdekesek ezek a 'véletlen' egybeesések.. pont akkor lódul meg az árfolyam, pont akkor jönnek a cégről a jó hírek amikor fizetnie kell a fő tulajdonosnak.. a részvényeket meg szépen beletoljuk a kisbefektetők arcába..
+még egy észrevétel: valahogy Csányi dr, vagy Hernádi úr még sosem szólt hozzá a portfolio.hu fórumához ellentétben mondjuk Civin mesterrel.. Mondjuk az előbbi kettő nem is ezen keresztül akarja befolyásolni a piacot...
(Genesis részvényem nincs és nem is lesz, úgyhogy nekem tökmindegy ha hagyjátok magatokat hülyének nézni..)
Hmmm....
A Stuttgarti tőzsdét is a Portfólióról befolyásolják??
Törölt felhasználó2007. 05. 08. 13:09
haliho
nem sírok, én vettem a papírt. /többek között genesisem is van nem rövid távra/
kicsit nevetséges hogy tegnap délutántól mindenki milyen okos lett hirtelen....ma pedig már csak géniuszok forumoznak itt
mondjuk szerintem normális hogy egy kis cég esetén, aminek a kisbefektetői főleg magyar kisbüfik , soa za néha kommentál dolgokat ezen a fórumon....
az otp itt hiába írogatna túl nagy ahhoz és nem is itt bámulnak az egyéb befektetői sem.
ettől függetlenül az említett véletlen egybeesések tényleg érdekesek.
na ja, arról szólt a sztori hogy a közkéz harmada, fele megforfult itt a napokban?
a halál f@szát fordult, szar színjáték volt az egézs, műrally, most meg jól beetetik a majmokat....nem vette ezt a kutya sem, bennfentesek passzolgatták a sokezres pakkokat...ja a kisbüfik veszegették felfelé, meg most azokra öntötték rá szépen.
Komolytalan vécépapír ez, sosem lesz más.
Paragépek vagytok, akinek kapott egy lehetőséget az élettől és nyert 50 %-ot pikk-pakk és nem realizált annak a sírása nem érdekel. Kabzsi,megérdemli.
Aki 1000 felett vett, nyugi.
Két hét mulva nézzétek meg!!
Én egy hete veszem mindennap, tudom miért, ha megszivattak, akor mindenkitől elnézést fogok kérni..:)
Ha meg nem, akkor meg 2000 Ft felett lesz, ez saját vélemény nyugi..:)
Boston ,
én is neked adok igazat.
Nemrég olvastam egy cikket a Genesis -ről, hogy elég jó háttere vana a cégnek, és most már nincs akadály a 2000 forintos szint eléréséhez.
Úgyhogy nem beparázni, hamarosan megindul felfele, most csak azok szívnak akik 1-2 nap alatt akartak 40 % ot keresni...
Szerintem meg rényiék öntik a papírt a néptömegekre, mert 500 alatt lesz az ára nemsokára.
Csak nem tehetik ezt úgy hogy alsólimitre leöntik, szóval tartják az árat 1000 körül.
Hát nézd, nem tudom most ezt milyen felhanggal szántad nekem, de mondjuk asszem megint csak engem igazoltak a történések nem a 10 meg 60 eurós álmodókat.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...