Simán mehet 1400 fölé, csak még nincs funda mögötte, úgyhogy veszélyes, mert bármikor beeshet újra 1000 alá.
De az is lehet, hogy emelkedik tovább fundától függetlenül, hisz pl. a humetnél sincs az árfolyam, és az egy részvényre eső érték köszönőviszonyban sem egymással:)
Miért , szerinted egy adott árszinten 5000-esével ki pakolja be?
A remegő kezü büfi?
Ez a tipikus etetés, nem leönti hanem relatíve nagyobb de még nem ijesztő tételekben adagolja be.
Tudni meg akkor fogsz csak róla amikor eladta a mennyiséget amit akart és utána bejelenti hivatalosan.
Persze ebben igazad van , de ameddig nem tudsz 100%-ra valamit addig felesleges ilyeneket kijelenteni.
En a te velemenyedet is figyelembe veszem mert nem modasz hulyeseget. En a nagy pakkom mar eldtam 1100 es 1146 kozott. Most mar ovatos vagyok, mert tenyleg kiszamithatatlan a helyzet!!
Bull, attól, hogy TA alapján mennie kell, nem biztos, hogy ér annyit a papír.
Azért veszélyes ez, mert ha egy nagyhal úgy gondolja, hogy már kiülte a lufit, és elkezd adni, nem lesz aki megfogja, mert tényleg nincs mögötte funda.
Mondjuk ez nem konkrétan jelenti azt hogy azonnal esni fog az ára, hiszen valaki veszi.
Csak annyit jelent hogy aki adja az tud valamit.
mert ne haragudj, de ki az a barom aki eladja , főleg ennyit amikor tudja hogy hiperszuper a papír és 10, meg 60 euró lesz?
Ez igy van Monster, de mindent figyelembe kell venni , szoval bizni is lehet a papirban. Itt a topicban meg mindig a pesszimizmus van uralmon.Igaz en is csak akkor fogok optimistan hozzaallni a Genihez , ha lesz mogotte funda.
Closingbell, én a magam részéről inkább realista igyekszem lenni:)
Nem olyan bonyolult ez, amíg a cég csak egy irodából és egy bankszámlából áll, addig nem nagyon van ok a felértékelődésre.
Ettől még persze mehet felfelé az árfolyam (csak ki tudja, hogy mikor és honnan öntik vissza), de nem akarok évekig ülni benne úgy, hogy nincs reális alap az emelkedésre, van még néhány papír, amiben ezalatt az idő alatt megalapozott emelkedést is produkálhat, akkor már inkább kihasználom addig azokat. Aztán majd ha kész a gyár, vannak zsíros szerződések, megindult a termelés, veszek genesist:)
Monster. Akkor realista vagy . Mint mondtam en is , ugyanezen az allasponton vagyok mint te. Reggel meg volt 200 darabom, de eladtam 1300Ft ert es teljesen kiszalltam belole, de egy limit vetelt beraktam, de az egy kicsit lejebb van;~)))
Ilyen szarokba nem teszek sokkal többet, ezért nem vesztettem és nem ragadtam be soha nagyobb zsével semmibe.
De te tedd csak bele nyugodtan még a házatokat is.
nekem szólt a gyerek, fikázott hogy csak 500 db-om van ebből a vacakból, de aztán kiderült hogy ő még gagyibb mert nincs még rílje sem!
Szerintem nem is kereskedik csak kaffog itt.:-)
szerintem az lenne a jó ha lebukna alsólimitre, ott én még jól bevásárolnék, és utána visszahúznák felsőlimitre.
Majd holnap is felsőlimit.meg még sokáig, addig amíg el nem adom.:-)
Törölt felhasználó2007. 05. 07. 13:31
Nem az ár a lényeg!
500DB, nem semmi!!!!!!!
Csepelből van 500 darabod?
Törölt felhasználó2007. 05. 07. 13:31
Nem az ár a lényeg!
500DB, nem semmi!!!!!!!
Csepelből van 500 darabod?
Törölt felhasználó2007. 05. 07. 13:34
Most látom hogy a Genesisnek dupla akkora volt a forgalma mint a MTELEKOM-nak...
A 4. legforgalmasabb a BÉT-en ha jól látom...
hát, ha már ennyire érdekel abból is pont annyi van:-)
Az ilyen szarokból csak nagyon indokolt esetben veszek ennél többet, 500.000-max 1 millát teszek bele, akármilyen szuper is a sztori vagy a hír.
A házukat azok szokták elveszteni akik pl. az egész zséjüket belevágják egy ilyen szarba ráadásul pont a csúcson.
Mit kell itt parázni? Nem tudom. aki közép- és hosszú távra tervez, annak hatalmas befektetési lehetőség a Genesis!
Akik meg rövidebb távon spekulálnak, azok könnyen ráfázhatnak, ez mindig benne van a pakliban! Ez ilyen játszma!
Ezért érdemes megvárni a híreket, türelemmel lenni! Fel fog menni az árfolyam, előbb-utóbb! Nem kell félni!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...