No akkor még egy hét, és egy nagy múltú álomgyár becsukja kapuit!
- de remélem a realitás talajára lép, vagy elviszi magával, amit egy évtized alatt összelopott a naiv kisbüfiktől!
Hihetetlen, hogy mi zajlik itt, nem is tudom, hogy miért nem foglalkoznak inkább csalással főállásban, akkor a részvényárfolyam rég az egekben lenne, most már csak az időt húzzák, de meddig...?
nos, a gcm szavazati joga nem érvényes?
már megint a váltók fedezete az összes szavazati joguk?
ez régebben is így volt, akkor sem perkáltak, viszont vígan szavaztak
valami azt súgja, hogy itt nem lesz perkálás, mert akkor beengednék őket
érdekelne hogy miből fizették ki Kunovits és Prazsáknét vagy????
új JAvaslatom van.... legyen a cég új neve: Mining egyszemélyes NONPROFIT ZRT....
vicc ez az egész....járhatna neki már egy apeh vizsgálat...
( soha nem volt geni részvényem pedig szeretek kockáztatni, de ez nekem is sok...)
Ezek a bejelentesek azt mutatjak, hogy grenyiek se latnak nagy fantaziat a banya cuccban, viszont a banyaszoknak meg kell az nyrt. hisz betoltak a banyasz cuccot, aminek per/pill nem sok erteke van.
DE ajanlatot kell tenniuk, mert kotelezo!
Grenyiek szerint valahol 400 kornyeken van ez a penz!
Persze, ha tennenek ra ajanlatot akkor a gcm pakkjat nem fizetnek ki, hanem a cegbe lehetne tenni a valto fedezeteul!
Szerintem minnel tobb reszvenyes jojjon el es beszavazzuk dioslakyt az it-be!
Mi lesz ott hétfőn?
Ezek szerint a GCM napirendi pontjai és szavazati joga lekerült a porondról :)
Csak egy klubdélután lesz az egész.
Tulajdonképpen a GCM rászórta az eredeti papírjait a népre és a csalással tőkeemelt papírokból véve akart szavazni.
Ehhez még a fedezetlen váltóért cserébe kapott papírjait sem feltétlenül kellett minősítsék.
A gcm tpt 77 paragrafus 1-2 bekezdese alapjan nem szavaxhatott.
Be linkelhetne valaki..
Reszleteket nem irhatok, mert az az it feladata.
Viszont szemelyes velemenyem szerint a gcm-nek fizetnie kell, nincs apellata
befuccsolt a Cogenco Genesis Solar, lemondott az egyetlen alkalmazott, az elnök
na ezt is tőlem tudja meg aki elhitte, hogy majd 10USD-ot kap a tőzsdén a becserélt GSC rv-éért, tudjátok, NASDAQ vagy NYSE azt ígérte nektek a Kunovits
" I am resigning wholly for personal reasons. In that connection, I note that, as disclosed in the Company’s financial statements as publicly filed in recent reports with the Securities and Exchange Commission, the Company is and has been unable to pay its debts as they have become due except through loans from the Company’s president, and the Company has been unable to raise the financing necessary to complete any business transaction. As a result, the Company has a substantial, unsolvable, working capital deficit. There is no evidence that this situation will not continue.”
A hun mining nagyon nem baratja az elozo vezetesnek!
Renyi urnak nagyon megfogyatkozott a pakkja es elobb utobb mind a 42 milka rezveny szavazos lesz, de a betre be nem vezetett, tehat szabalyozott korulmenyek kozott piacra nem ki ontheto!
Egszer majd jol be lesz vezetve, de addigra talan menni fog a termeles....
Tegnap aki ott volt fiatal ember az utolso sorban, 5.5 milka szavazo reszvenye van..
Leszavazott igennel a hun mining ugyvedjere, mint levezeto elnokre, utana tavozott-tak!
Mondom hoppa!
Renyiek kapkodtak a fejuket, ki volt az? Ki volt az?
Egyebkent sajnos Renyiek ugyan abban a cipben vannak, mint a kisbufik, kicsit olyanok, mint Civin a humetnel!
Nem volt veszekedes, mert hang felvetel keszult!
Viszont nem volt baratsag, nagyon nem.
Erdekes vitak voltak es a hun mining ugyvedje nagyon kemeny volt, Kunovits urat egy parszor sarokba szoritotta..
Az uj tulajdonosok allitolag folyamatosan egyeztetnek a pszaffel.
Gondolom van nekik valami hivatkozasi alapjuk, hogy miert nem fizetnek a kicsiknek.
Bele-beleolvastam nemrég az archív oldalakba és azt vettem észre, hogy évekkel ezelőtt még neked is volt részvényed. Nálad mikor esett le a tantusz? Az biztos, hogy az átlagnál hamarabb.
Törölt felhasználó2011. 10. 04. 18:36
A Közgyűlés 1.735.010 nem szavazattal (79,16%-os támogatottsággal), 13.000 tartózkodás mellett és 443.763 igen szavazat ellenében elutasította az Igazgatótanácsnak a Társaság Alapszabályának módosítására (a vezérigazgató-helyettesi tisztségek megszüntetésére), illetve a Társaság módosításokat is tartalmazó, egységes szerkezetű alapszabályának elfogadására irányuló határozati javaslatát.
Seneca:
Egeszen pontosan ugy volt, hogy a hun mining ugyvedje mondta, hogy szavazak meg őt a kgy. levezetesere, itt meg 7.7 milka reszveny szavazott.
A szavazas utsn fel allt a kb. 5.5 milkas pakk es lelepett.
Igy megmaradt renyi 1.4-el meg Rasztovics 4k- val meg a sarlang!
( a kb. 5.5 milkas pakk 2 ceg tulajdonaban van)
neveket nem irok, de meg nem hsllottam roluk soha!
Engem az erdekelne, hogy miert nincs ajanlat?
Mi miatt nem cseszi szet az egesz bandat a pszaf?
Miert van az, hogy be nem vezetett reszvenyeknek van szavazati joguk?
Mi miatt kaptak 40 milka reszvenyt?
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...