Elég sok mindent olvastam már a Genesisről, de ezt a cikket még nem láttam!
Azt kell, hogy mondjam, hogy jól elkúrták az egészet, bár úgy néz ki, hogy Spanyolo-ban sem lesz semmi, de 2800 Ft-tal számolni elmebetegség volt, a hosszútávú stratégia nélkülözésének teljes hiánya, csupán a beetetés, és a gyors meggazdagodás csapdája!
Remélem tanultak a dologból, bár ezidáig semmi nem támasztja alá, és hogy hamarosan történik valami a bányászkodással kapcsolatban - történetet eköré is építettek, csak pénz kellene, 100 Huf alatt befektetőt találni már reménytelibb, és 10szerezni itt is lehet, de a múlt árnyékában nehéz!
Nézd fogalmam nincs az egész állásáról, csak annyit hallok én is, hogy pár ezer van a számlákon, de azért több száz milliót fizetnek elemzésre, vizsgálatokra, erre arra, passz
Ha meg sikerülne valahogy egy jó fúráseredményt felmutatniuk (bocs a szakszerűtlenségemért), akkor biztos jönne valami spec befektető, akinek megér 1-2 milliárdot a több tíz-száz-ezer milliárdos történet, nem ez lenne, az első csoda!
Én reménykedem, mert alapvetően, nem vagyok mazohista - még, ha a portfóliom mást is mutat!
Várok 2-3 évet, remélem addig nem mennek csődbe, és elérik az 500-t!
egyébként meg a bánya, most az ő tulajdonukban van? mármint ingatlan érték esetén az is hozhat a konyhára
Az állami támogatások, vicces dolgok!
Amit az MSZP odaígért, a Fidesz nem igazán utalta ki - szerintem, vagy azért mert "elkúrtuk", vagy azért mert "rendszerváltás" volt.
Az Estmedia sem kapta meg az állami támogatást, a Keg is panaszkodott, szóval most fizessék csak vissza a balt, és nyalják a jobbot!
Rakják rendbe a sok szarságot, hogy átlátható legyen a társaság, és kezdjenek bele valamilyen projekt megvalósításába, mert eredmény nélkül nem lesz árfolyam, és valószínűleg az egyetlen hír, ami megmozdítana valamit, ha a tesztfúrások sikeresek lennének - persze lehet, hogy esze-águkban sincs azt csinálni, csak beszélnek róla
ha komolyan gondolnák ezt a bányászkodást,akkor nem ezt a halna kupacot piszkálgatnák némi maradék vasért,hnem komolyabb lelőhelyek is vannak pl:Recsk ahol 30 milla t réz 12 milla t cink található.Kinai befektetőknek megéri ? mivel érdeklődnek.
Említettem már Telkibányát.Tudjuk hogy aranybánya müködött és vannak tartalékai.Ilyen drága az arany még soha mem volt és sz.rnak rá.Szemét munka folyik ebben az országban + ebben a tróger simlis komcsi cégben.
Márciusig vártam a 10 dolláros napelem részvényeket, aztán féléven keresztül szokattam magam a bányászathoz, és most mobil piac! be****s
Egyébként teszek rá mivel foglalkoznak, csak legyen már bevétel, és min 400 körül az árfolyam, a mobil cég így hajnalban egész komolynak tűnik, de ki veszi meg a bányászokat? és aki megveszi, miért nem a genyát támogatta idáig?
Azt szem az unokák fogják örökölni a részvényeket, feltéve, hogy addig marad a cég a piacon!
Márciusig vártam a 10 dolláros napelem részvényeket, aztán féléven keresztül szokattam magam a bányászathoz, és most mobil piac! be****s
Egyébként teszek rá mivel foglalkoznak, csak legyen már bevétel, és min 400 körül az árfolyam, a mobil cég így hajnalban egész komolynak tűnik, de ki veszi meg a bányászokat? és aki megveszi, miért nem a genyát támogatta idáig?
Azt szem az unokák fogják örökölni a részvényeket, feltéve, hogy addig marad a cég a piacon!
A fund tamad!!! Ezek a bal fekek, a bet szegyenei eladtak a napelem bizniszt semmiert, utana a polust amit vissza kertek, kesobb a hasit kornyezet szennyezese is naluk landolt, most pedig fedezet nelkuli valtokat adogatnak mindenkinek.
Illetve megint targyalnak a gizella uton.
Most nem volt keszenleti jelentes, aminek szinten njncs ertelme,
hisz mindenki ismeri a "talajvizet" es az "epitkezes indul" cimu kamu dumakat!
Rasztovitsot is WC papírokkal fizetik ki (12.oldal 400.000db)
14. oldal, Rudagipsz-Mix Zrt.:
A MAG Zrt. a támogatási szerződést megszüntette. "Ennek következtében a Rudagips-Mmix Zrt.-nek a felvett 130.941 e Ft előleggel el kell számolnia."
Bár lehet hogy rögtön a rendőrségre kéne menni, vagy a Főügyészségre jelentős értékre (bűnszövetkezetben, ja bocs bűnNyrt-ben ;)) elkövetett váltó csalás miatt...
Btk. 313/C. § (6) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés különösen jelentős kárt okoz,
Btk. 138/A. § E törvény alkalmazásában az érték, a kár, a vagyoni hátrány, valamint az adóbevétel, illetőleg a vámbevétel csökkenése
a) kisebb, ha húszezer forintot meghalad, de kétszázezer forintot nem halad meg,
b) nagyobb, ha kétszázezer forintot meghalad, de kétmillió forintot nem halad meg,
c) jelentős, ha kétmillió forintot meghalad, de ötvenmillió forintot nem halad meg,
d) különösen nagy, ha ötvenmillió forintot meghalad, de ötszázmillió forintot nem halad meg,
e) különösen jelentős, ha ötszázmillió forintot meghalad.
313/C. § (6) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés különösen jelentős kárt okoz,
313/E. § A 313/B-313/D. § alkalmazásában készpénz-helyettesítő fizetési eszközön a külön jogszabályban meghatározott készpénz-helyettesítő fizetési eszközt, továbbá az utazási csekket és a váltót kell érteni,
"Rényi a közgyűlésen elmondta, felszólították a GCM-et a fizetésre és remélhetőleg a helyzet október 3-ig megoldódik. Mint fogalmazott ellenkező esetben a Genesis lehúzhatja a rolót."
nagyon izgi a cucc, egyrészt nem volt a bányász team.
felszívódtak..
és szerintem kurva nagy gázban vannak, mert betolták a kincset, de nem tudnak ajánlatot tenni, viszont így bukták a dolgot, mert nincs vissza út. ami bent van az bent is marad. Rényi szépen megfogalmazta a történetet.
A bányászok ezzel nem számoltak.
(szerintem azt hitték, hogy a fund fizet és nekik az ajánlati áruk majd kevés lesz így nem kell majd genesis részvényt venni.)
viszont a kincs bent van és a fund maradt a nagy tulaj, így a bányászoknak ki..... módon vírítani kell a lét a kis részvényeseknek amely ár darabonként 400 környékén van, ezt Rényi mondta.
ugyan is a 2011 áprilisi talán éves mérleg szerinti árat kell nekik fizetni nekünk..
tehát most per/pill a gcm a nagy tulaj, így könnyen érthető, hogy megóvták a mentességi szavazást.
tehát ezért nem volt ott bányász, mert minek menne????
ex, nem akarom magamat ismételni, de ha ott lettek volna nagyobb számban részvényesek akkor mi döntöttünk volna a cég sorsáról.
ezért mondom mindig, hogy kgy.-re el kell menni.
kincs az csak a Pólus Kincs nevében van
a nbányászoknak semmiféle lét nem kell virítani, Rényi elfelejtzette, hogy jelenleg Servertech mutyi offshore a főtulaj?
400-ról szó sincs, ugyanis nem a mérleg szerint kell szvsz fizetni
ha van eszük akkor a mérleget megpiszkálják, mert az apport ilyen értékelése az egy hatalmas.....
aha, bemutattak több mint 6m-nyi rv-t, szóval az összes beszivatott kisbüfinek ott kéne lennie????
aztán miért is, hogy RG-t feléjük helyezzék?
a TEBÉSZnek és az ügyészségnek kellett volna ott lennie
sokat tárgyalnak befektetőkkel?
az biztos is, már úgy 2006 óta kb az amerikai magyarságot próbálták bepalizni vele
mindenkinek problémás a pénz? akkor milyen alapon tolták be egy nyrt-be, amire tpt vonatkozik?
ja, hogy nem ér annyit? akkor mit keres annyin a mérlegben, nomeg a tulajdonosok is biztos nagyon OK-k nekik, apeh végrehajtásostól
6G nem elhanyagolható? Hogy mik vannak akkor most a Funddal perben állnak, leszerette volna kisbüfikre támaszkodva győzni őket vagy közös hajóban nyomulnak?
pszáf még szép hogy nem adott nekik szavazati jogot, az a tulzás, hogy sok m papírt azóta mégis "megvettek"
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...