Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Bill Gates ki volt 1974-ben? Senki. Nem összehasonlítottam őket, de gondolom, te fidesz-szavazó vagy, mindenben meg tudod ragadni a faszságot. :D :D :D
Donkingos már mindent IS megírt attól függően, hogy mi volt az érdeke. Amikor épp az, akkor az egekig magasztalta és 140; amikor meg az ellenkezője, akkor gyalázta a sárga földig. Szélkakas tábornok nem hivatkozási alap.
Iható víz nélkül nincs Jövője Magyarorszagnak! Háborúban is nagyon sok kell belőle! Alapon nagyon sok van! Ma Atomerőművet foglalnak el a Tankok, holnap Alapra mennek majd hogy senki ne zárja el a Magyar lakosság elől a vizet! Kell a biztonsag oda is! Én kicsit hiányolom a Nato szögesdrót halot a palackozó körül. Lesz idő amikor majd védeni kell
Mi csapvizet iszunk! Oda megyek és kinyitom! De egy porcelán poharba toltom.
Törölt felhasználó2022. 03. 08. 19:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Attól, hogy a papír újrahasznosítható, és 5 db PET palackkal szemben csak egy zacskó a műanyag. Azaz töredéke hulladék keletkezik. Tokennel kapcsolatban szerintem hamarosan eldől. Nehogy hamarabb legyen 100, mint 0...
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)