Addig amíg Fodor Úr hatályban volt, és pozícióban, addig nem tették ezt meg! Ezt nekem Róbert Úr mondta, mert felkináltam a segítségemet a honlap modernizálásában. Elfogadta, de mondta, hogy a kgy után felpörögnek a folyamatok. Köztük ez is. Ebből gondolom ezt.
Sorban tiltjak ki a bennfenteseket. Ez mar tobbedik ceghez kotheto, vagy annak tuno szemely kitiltasa. Mondjuk Maryenn tudja ki ult a volannal elotte tegnap.
Azért nem szálltam ki reggel mert, tudtam hogy a spekik meg rallyztatják. 134 - én be is dobtam. Szépen vissza is adták. Jól lehet vele keresni az biztos. A barátnőm a Szentkirályinál dolgozik nekik is van üveges víz gastroknak. Nem 900 Ft áron.. Mitől lesz prémium? Marketingre honnan lesznek 100 milliók. Az nélkül nem megy. Pl Szentkirályi anno Luis Figo. Hell Bruce Willis stb.
a menő helyeken kb annyi, de csak ott azok meg le vannak foglalva, oda nem igen lehet bejutni, nagy a harc a márkás cégek közt is /logisztika. piár, sport támogatás stb milliók/ magyar kis-közép vizesekből meg annyi van mint a pelyva + multik és a "jövő" vize s csak regionális mint a többség, országosan kevés cég van a tőkeerősek
A kornyezet tudatossag jo dolog, en pedzegettem itt eloszor a topikban a klimavedelemmel. Olaszorszagban buszjegyet lehet venni leadott pet palackokbol. Itthon is visszaveszik, sokan nem is tudjak, igaz forintos tetelert. Az uveges viz jo, ezt is mondtam anno, meg a lebomlo vizkapszulakat. Ma a reszvenyek 30%a megforgott a piacon, 50%os kzgysi reszvet mellett. 3nap van jelenteni tulajdon valtozasrol! -8.5%os zaro! Ery nyert az eses tippel. Minden jot!
800-900ert 2.5liter sort kap az ember, vagy egy liter bort, nem egy liter vizet. Nekem 69Ftos Lidls 2literes is jo, annak 35Ft litere kb. De biztos van az a reteg aki ad egy liter asvanyvizert 8-900Ftot. Ujra indulo uzemnek, pokhalokat letakaritva alacsony arazassal kene kijonnie szerintem, azzal versenykepes nem 8-900Ftos vizzel.
Nekem ez a mai nap hozzászólása 😊 Ma regisztrált, nagyon tájékozott kolléga. Szépen fogalmaz, tud mindent a Futurról . Mondanám, hogy tiszta Ery stílus, de nem mondom.... Bárki vagy, légy üdvözölve a Futur fórumon.
1. Mennyire ismered az ásványvíz piacot,mert nem nagyon szerintem. "Elmondanám, hogy 8-900 forintokért kaphatóak az ilyen kategóriájú és minőségű külföldi" Mennyi az ásvány tartalma a futuraquanak?
Futuraqua mert a víz a jövő!