ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
Elgondolkodtató, hogy az árfolyam, 1 %-os csökkenése a befektetőknek 14 000 000 000 Ft veszteséget jelent például az OTP-nél. Hasonló - 1%-os elmozdulás FUSO-nál 2 000 000 Ft-ot. Az eltérés 7 000 -szeres. Arra akarok kilyukadni, hogy ha valaki itt hatóságért kiált, akkor morzsákért szól egy más részvényhez, befektetői károkhoz képest. Valahogy úgy néz ki, mint amikor a játszótéren a tetovált, kigyúrt díler mellett elmegy, elsunnyog, míg a bepisilő kisgyerekbe belerúg, mert vele szemben tud csak nagypofájú lenni...
nem kell félni, hogy elmegy a kedve...
úgy látom sokan figyelik... link
nekem ez jut eszembe. amúgy jó volt a rally.
régen írtam. miért is kéne? teszem a dolgom mint ahogy teszi mindenki más!
Te is azt mondtad majd szólsz...de nem szóltál én sem mondok most semmit. a kereskedés nem azon múlik, hogy ki mit mond (ír).
csak egy dolgot mondok: senki ne vegye csak a bátrak...ha meg kilőne ne sajnálja ha nem vett!:)
kis korrekcióra számítok. ma szerintem 10-re a 7és 7 felett vevők adták.
a következő büntetésre is gyüjthet a suvasztó bagázs
szégyellik az apportmutyit, amit 10m büntivel "jutalmazott"
ügyészségi vizsgálattal mi a helyzet???
mert ugyebár büntető feljelentés is volt.....
no ma is 1m forgalom, haladunk! még 1-2 hét és össze is jön a 10m pszáf/mnb büntire való. mert azt 1m kaccából (egy kisközért napi forgalma sicc) nehéz volna kipörgetni ))))
exmnbs 1 hóhérként remeg hogy valakit akaszthasson. Addig is mindenkiben a legrosszabbat igyekszik látni :)
Csoda, hogy a magyar gazdaság egyáltalán van még. A német járműgyártás nem beruházna, nem dolgoztatna akkor már csak az ároktakarítás maradna. Az pedig nemigen jövedelmező...
OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138 Budapest, Jakab J utca 17. fszt. 12.;
[22792309-2-41])*
33. A végrehajtás adatai
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2015. május 5.
A végrehajtás ügyszáma: V-BKK-III-22/2015
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Magyar Nemzeti Bank Bírság- és Követeléskezelési Osztály, 1013 Budapest,
Krisztina krt. 39.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2015. május 5.
A változás időpontja:2015/05/05
Bejegyzés kelte:2015/06/04
A végzés ellen fellebbezésnek nincs helye a 2006. évi V. tv. 64. § (2) bekezdésére figyelemmel.
Ha a bejegyzésre hibás adatok alapján került sor, vagy a bejegyzés egyéb okból hibás, a cég, valamint az ügyész kérheti
a hibás bejegyzés kijavítását.
Végzés kelte: Fővárosi Bíróság 2015.06.04
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)