nem, dehogy nézem.
aranyban fogtam 8 pontot :), eurusd-vel szétszoptam magam, mert pont stop berakás előtt voltam, mostmár vétel, eladás esetén egyből veszteség stop, viszont vigasz, hogy a tetejéről újranyitottam, onnan tartom, ha visszajün 0-ba jöjjön, ha nem, akkor tartom, ameddig bírom.
olj is olyan lökött mint az egész piac, ami csavarodik erre arra )) hetesen nézve 85-75-65 semerre se
most 75 középen tehát lófütyi
lehet long short elöbb utobb ide visszanézhet )))
ne is mondd, én most eurusd-vel, oil-val "játszok".
eurusd finomabb, oil eléggé idegszaggató, hajlamos visszafordulni, eurusd azért megcsinálja a szalagok közötti pattogást 98%.
jó a dörgés nagymedve :), éppen ez a bajom, most éppen azt csináltam, hogy m5, m15 alapján vettem fel gyors, rövid trade-okat long, short, .3 lotokkal.
h4-en felfele mutatott (18 óra), h1-en lefele, basszus az isten se tudja merre.
tegnap snp és dax visszaesett a korábbi csökkenő csatornájába, és az előbb a tetőről lefordult mindkettő egyelőre, de ehhez azis kellene, hogy az eurusd ne emelkedjen tovább.
Azt nézem, hidegvérrel a dax esését szépen le lehetett volna kereskedni, mivel épp a csatorna aljáig esett. (ezt csak azért írtam, hogy tanuljunk egymás észrevételéből)
basszus, ez az oil na'on durva.
70 juró keres, 35 elbuk, 97 juró keres...és nagyon nagyot lehet bukni, és kaszálni, hacsak elnézem az a szép 3 db. 4 órás gyertyát (3*1 pont uhhh... ,3 lot-val, jááj ányám... :) )
kezdőként inkább a délelötti 10:00- 13:00 "nyugisabb" időszakot ajánlom trédelni (9:00 nem jó mert akkor kapcsolják be a robotokat ))))
Azután délután london és usa is rákapcsol, beindulnak a hírek, adatok, megindul a volatilitás lehet kapkodni jaj beesik, kitépik mégse ))
utána este 7-8 (itthoni idő) mire lenyugszik minden szépen hullámzik nyugisabban
oil tiszta csapkodás, egyenlőre még nem tudni mit akar
5 nap alatt megint 3 szor váltott naposon! eladás, vétel, eladásra
nem ritka nála
egyelőre oldalazás látszik
csíp... :)
oil láttad megvolt a 74,9 körüli :)
eurud-t próbálják felrugdalni, de a fibo 50-38,2 között kínlódik.
kíváncsi vagyok mit alakít, egyelőre partvonal, du. sikerült 3 trade-val elégetnem a reggeli nyerőmet, majd egy short-val visszahoznom. :)
anyám... add el a házat... :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.