Oké jó hír. Akkor 1-2 nap felfele:)
Na de nem okoskodok, mert nem vagyok MT4 progiban, hogy lássam a szinteket.
Fibok, mozgók, trendvonalak, gyertyák teste, csúcsa figyelendő.
Meg reggel néztük, hogy eurusd longos. Tehát főtrendre ügyelni!
de a chfhuf, eurhuf teljesen elszakadt a folyamatoktól, látszik, hogy a bulldog-ok nem engedik ki a foguk közül a kis magyar lakás, autóhiteles nyuszikat. :(
de a chfhuf, eurhuf teljesen elszakadt a folyamatoktól, látszik, hogy a bulldog-ok nem engedik ki a foguk közül a kis magyar lakás, autóhiteles nyuszikat. :(
ájjáj, oil itt az ok, az megy felfelé, ezért mennek a usákok, ezért gyengül az usd.
Hmm.... de nem szabad most már váltanom, mert azzal szopom be.
Majd visszajön ez... már soxor láttam ilyet...
még az, de komolyan mondom, teljesen elfelejtem soxor, hogy az, az asszony rám is szól.
a bét-en kigyakoroltam magam a veszteség elvágásban bux1012-ben mostanában, úgyhogy...
ugye, hogy felnéz a kis huncut....
kár, hogy csak virtuális pénz, de igazából már minden az. Csak az agyunkat kellene átállítani. Így a stop-ot nem használjuk olyan szigorúan.
Artu igen csöndben van......
amúgy nem tudom nézted-e a mn+w1-et, azon long-os kezd lenni, de d1, h4, h1-en tapad fel, tehát lesznek még vargabetűk, de usd gyengülni fog, hiába soros papa ledumája.
ne is mondd, majd összefostam magam örömömben.
Nézegettem m30, h1-en, mondom ez csésze akárhogy nézegetem, nyiottam rá egy ,3 lot-os long-ot, ha menni akar, hát menjen, aztán olyan 1 óra múlva ránéztem, direkt nem nézegettem...
gyerekek, ez az oil brutál pokol és menyország... ha nem állsz irányba ledarál, mint a vöcsög.
Igazad volt NBM, hogy itt fokozottan igaz a csordaszellem.
16-17-ig próbálkoztam 3 short-val, a vicc, hogy vastag nyerőben tudtam volna zárni, ha a követő jó lett volna?, aztán nyitottam egy long-ot, majd türelmetlenül zártam, nem kellett volna, hanem ahogy közben terveztem, lentebbről nyitni egy másikat is.
A kettő kb. 600 ejrót hozott volna, így csak ~300 lett -~150. Az is szép.
Közben eurusd is elszállt, jól láttam én, hogy csészike formálódik.
NBM!
eurusd és oil között a Te tapasztalatod szerint van valamilyen összefüggés mozgás tekintetében?
egyébként a plus500 egy nagy scam lehet.. szerintem egy ajánlatod sem kerül a valódi devizapiacon végrehajtásra, megoldják házon belül.. ciprusi felügyelet amúgy nem hiszem hogy para, de még nem próbáltam őszintén szólva.. quaestor-al van vkinek tapasztalata?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.