de nem ) két nyitott pozim van az utolsó 1.33 ról annak a stopja 1.3550 az előző kitörési szint tető és a h4 szallag közepe
addig minek zárni, mert a emelkedés él
dodo erősödés gold le egy daradig, de szerintem nem esik nagyot, inkább beáll majd egy széles sávba
aminek az alját majd kijelöli egyszer 1230 az emelkedő csati alja
No alkotok!
-Beálltam eladni snp 1157.0-re...teljesült....stop rajta.
-Aud usd-t shortolom 0.9700 ról...lassan stop lesz rajta.
-eurusd long 1.3676-ról....na ez bukós hogy ba...ameg! Ez az eurusd folyamatosan szopat engem! :)
75 felé megy...bejön a spekid...aud usd shortom szépen hozott csúszóval is, de egy eurusd buktát azért benyeltem...kis pakk volt szerencsére! :)
Adatokat megvárom addig 0 pozi! :)
audusd shortom bejött M1-en 1 lottal....élesben ez volt az első 1 lotos próbálkozásom...tök szépen hozott! :)
(mondjuk a bukó is ilyen gyorsan ketyeg! ) :D
Eszem f@szom megáll!! Végignéztem eurusd rallyt, most egy short szigorú stoppal! (egyébként rá sem néztem csak most, mivel időm sem volt és pozim sem! :))
Egyelőre a 10k-ból felezés ment még csak :) ... úgyhogy még szvsz kivárok.
Vagy nyissak pl. ne 10k juróval hanem 500 vagy 1000 juróval?
Még a pozi méretet nem tudom kiszámolni rendesen.
Van erre valahol egy érthető számítás instrumentumonként (oil, gold, eurusd-t tudom, snp, stb.)?
A teljes számlát lenulláztam egy rossz tréddel. Ez volt a kezdő számlám, 200€-val nyitottam 317 €-n voltam már, és lett belőle 2 óra alatt 7 €....nem volt stop, és sok volt a pozi. :)
A mostani vastagabb, és jobban vigyázok....jelenleg +37%-os....de a másik is volt +-os! :)
Na ezen vakarództam én is. NBM-t idézve, az a sejtésem, hogy a nagyok most pozícionálnak át valahova, csak azt nem tudom hova.
Mert pl. a gold is felfelé megy, pedig ha eurusd fel, akkor gold le, oil fel, snp fel.
Meg van itt bolondulva a világ :)
Úgy látom hasonlóan gondolkozunk.
Véresen komolyan veszem a demót, csak mikor elszáll az agyam, akkor csinálok baromságokat.
Pl. ezek a lezárások.
Viszont a mai nap nagyon szépen alakult, 0,8 lot hozta a pízt snp-ben.
Láttam én azt, hogy h4-en ott várt a fej formáció.
Amúgy én is ezen gondolkozom, hogy egymás mellett használom majd őket, elöször a demón nyitok pozit, várok 5-10 percet, aztán megnézem mi a helyzet, majd attól függően nyitok az élesen.
Tapasztalataim szerint kb. m15-m30-h1 idődimenzióban kapkodok, tehát 5-10-15 perc "késleltetés" megfelelőnek látszik a demóhoz képest.
Most is, ha tovább vártam volna, akkor az 1132-1128 részt is kiharaptam volna.
ui: likvidation? ki likvidáltak? mennyit buktál, ha szabad érdeklődnöm a tőkéhez képest %-osan ezzel?
Tesztelgetek stratégiákat, pozi nyitásokat, M1-5 kereskedést más-más indikátorral, és komolyan veszem, ugyanolyan komolyan mint az éles számlámat.
Nem sok pénzzel nyomom az éleset, de most ismét nyerős faszán! (volt egy likvidation)
Ráadásul olyan baromságotr meg mégegyszer nem csinálok, mnt írtad is, hogy keresztben mozognak, énmeg mindkettőre azonos irányba nyitok :(
jóhogy ledarál az egyik tutira.
Nekem eurusd a "kedvencem", olaj és arany volt egy kicsi, de darálósak nekem. SnP elsőre nem jött be (ez a 0,25-ös tötyörgős), de most már kezdem megszokni.
Csak a lejáratot ne felejtse el az ember, mert helyette zárnak, ha nem kötteti át.
Most szívtam ezzel 1400 jurót. :(
De kezdem "unni" ezt a demó számlát, mert tényleg úgyse úgy viselkedsz mintha igazi lenne, viszont ha azt nézem, akkor élest meg erősen nem szabad nyitnom, ilyen mentalitással, mert az meg ledarál. :) :(
Jól látod!
Az admiral-on nyerők mind-mind 1-2 instrumentummal kereskedtek.....volt egy csávó aki csak és kizárólag DAX-ot nyomott. Én is 1-2 cross-ra próbálok ráállni, kevesebb db nyitással.
Most kivételesen 0,4 lot snp short-om 1147-ről futott 1132,75-ig :)
Nyámi...
Arannyal viszont brutál szopi volt a múlt héten, de persze csak azért mert idegből zártam minden nyitott pozit, mint kiderült idő előtt.
De jobb így, mert nem idegesítenek a bukó pozik.
Rájöttem arra is, hogy 1-2 jól összehangolt instrumentumnál többel egyszerre nem játszok, mert nem látom át.
Mar megtalaltam mennyi egy lotnyi arany, majd 3 kilo :)
Az EURUSD nagyon kerulgeti az uj szintet, en shortban vagyok, ahogy az arannyal is. gold d1 eleg erdekesen nez ki
Törölt felhasználó2010. 09. 28. 12:48
Rángatnak mindent, nincs idő gondolkozni :D EurUsd is szépen menetel, nincs megállás.
Myrath, hol van a limited a gold shortra? Éles számlával nyomod?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.