1,3055-nél van 1 50-es fibo, amit óráson nézek, tegnap du 4-ig kitartott, csak utána pattant el a húr, addig jól lehetett sávozni rajta.
talán ma is lehet ilyen. Eddig 2* bejött :)
mindeki más idősíkon kereskedik! Ki percesen, ki naposon, hetesen! attól függ kinek mi a kereskedési stratégiája! viszont aki percesen, azok is tudják, hogy miért azon teszik! én egy szóval sem mondtam azt, hogy azzzal nem lehet profitot termelni! viszont az tény, hogy az ugribugri kereskedésnek nagyobb is a kockázata!
amúgy az igazán jó kereskedő mindent néz és mindent lát :)
sikeres tradeket!
Szerintem az alap az, hogy nem teszünk kinyilatkoztatásokat! Nem mi vagyunk a Próféták...
Én bizony M1-re is rámegyek, ha szükséges, közben pedig van le pozim 41xx-ről 25xx célárral, tehát figyelem a W1, MN időket is és nem használok sl-t. Igaz, nem én mondom meg senkiről sem, hogy ki a sikeres, ki nem. A sikerességet kizárólag a "Balance" rubrika mutatja.
:)
Ez csak egy korrekció nem fordúl ez sehova ....nézz rá a hetesre és a havisra ....és ha fölhúznák Daxot 7600-ig (amiben nem hiszek ) akkor is EURUSD max. 1.3500-ig megy fel max. és ha az indexek elkezdenek esni EURUSD-ben még szerintem a paritás sem kizárt.......
Én kereskedem 15 percesen is ..... vannak rá módszereim és saját agyszüleményeim is ,mind 5 évre visszamenőleg letesztelve(híreket kiveszem belőle)....
Nekem jó,de Én is inkább félórás fölött kereskedem és ha lemegyek 15 v.5 percesre akkor is csak a hosszótávú trend irányába nyitok általában szűk stoppal.
igyekszek! :)
már 6 éve... :Ð
szisztematikusan napizok :)
Én nem "merek", nem látom túl bölcs dolognak a hosszútávú tradeket, mert manapság képes a világ 1 perc alatt is kifordulni önmagából...
ha egy mód van rá akkor csak a tuti biztosra nyitok pozit, és általában mindennap van ilyen 2szer 3szor... ha nincs, akkor nem nyitok :Ð
én adat előtt soha de soha nem tartok pozit, ha egy mód van rá! igaz az árfolyamok mindig visszatérnek, csak nem mindegy mikor és milyen időtávban és honnan...
Én ma nem is mertem további shortot nyitva hagyni, vagy akár nyitni is, mert pl h4 is már nagyon túl adott volt(eur/usd)
de remélem sikerült kikeveredni belőle nyerőben!
Bár lehet, hogy már irtad de még nem olvastam előre... :D
volt reggel egy érzésem, hogy a héten még nem volt örömünnep az új mélypontra, hnap meg ugye péntek amikor nem illik így összezavarni a népet, de aztán elhesegettem. Na nesze
Hidd el ez nagyon összetett választ igényelne,megértem,hogy miért nem kezd bele...csak annyit mondok hogy a "DAYTRADEREK KORÁN HALNAK" :JOE ROSS :A kereskedés Művészete.....
Lehetsz 15 percsesn és akár 1 percesen is sikeres hosszú távon ,de ezerből 1.
mindig tanulhat az ember, hogy ki mit hogyan lát...
ahány kereskedő, annyi tematika és így tovább... de engem mindig érdekel más meglátása is, mert tanulni mindig lehet újat és jobbat is akár...
akkor várom, hogy mire gondoltál!
Szorítok nagyon....és köszönöm jók lesznek azok csak most nekem nem volt idegzetem tartani semmit ezért lementem fél órásra,de az irány adott szerintem a DAXNAK is legalább a kitörés visszatesztje következik,de igazából a rést kellene visszatöltenie.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.