Topiknyitó: Portfolio 2017. 05. 24. 16:02

Felfedték Orbán titkos tervét, amivel ismét kétharmados gyõzelmet arathat  

Ugrás a cikkhez
Abszolút kapóra jön a magyar kormánypártoknak az, hogy az Európai Parlament múlt héten megszavazta a 7. cikkely szerinti eljárás elõfázisát, hiszen tovább lehet erõsíteni a külföldi- és EU-ellenes retorikára építõ kampányt,
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny
-pny 2018. 03. 04. 17:55
Előzmény: #361  Phylaxa
#380
Érdekes, hogy most ezt írod. Alig pár hete még ezt írtad: “Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.”
ts3 2018. 03. 04. 17:55
Előzmény: #376  Phylaxa
#379
Hát téged is jól elszórakoztat a kormánypropaganda, évek óta. :))
Peterbond 2018. 03. 04. 17:36
Előzmény: #375  Phylaxa
#378
Ezzel arra célzol hogy bár itt nem említ kötelező jelleget az ilyen irományok alapján álította ki az ENSZ a saját javaslatát amit most adott nemrégiben ki és ami ellen tiltakozik a magyar kormány?
Peterbond 2018. 03. 04. 17:35
Előzmény: #376  Phylaxa
#377
Ez rendben.
bár één arra kérdeztem rá hogy ha egy ellenzéki politikus az általam idézet gondolatok mellett érvelne itthon tudnál-e arra a pártra szavazni? Mondjuk ez a nyilatkozat kicsit régebbi. 2 évvel ezelötti. Azóta változhatot a véleménye az illetőnek.
Phylaxa 2018. 03. 04. 17:27
Előzmény: #372  Peterbond
#376
Ha egy ellenzéki politikus azt vállalná fel nyilvánosan, hogy a migrációs és menekültpolitikát megtartja hazánk szuverenitásában, akkor tovább olvasnám, hogy egyébként mit szeretne változtatni.Nyilván attól aki mindent megszavazott Brüsszelben ezt nem hinném el. Igen, így gondolom. 
Phylaxa 2018. 03. 04. 17:20
Előzmény: #367  Peterbond
#375
Nem az érdekel engem, hogy ő kötelező jelleget említ vagy nem. Az érdekel, hogy az UNIO akar folyamatos kötelező szétosztást. :)
Phylaxa 2018. 03. 04. 17:19
Előzmény: #366  Peterbond
#374
""Excellencies, we have a heartfelt compassion for the people who decided to leave their homes. They are victims of the poor governance of their countries, which took away their human dignity. They are victims of failed international political decisions, which left war torn regions. They are victims of the failed policy of us in Europe, which raises expectations that are impossible to be fulfilled."
Maximálisan egyetértek abban, hogy az illető kormányok "gyenge" politikája miatt tömegek indulnak el. AZért ehhez még a természeti változásokat is hozzátenném, de ezt a fejlett országok társadalmai egy bődületes folyamatos befogadással nem megoldani fogják, abban talán legalább egyetértünk, hogy azokban az országokban, ahonnan jönnek egyszerűen újratermelődik ugyanaz, hanem magukat vágják haza. Tehát az öreg igazat állít, csak a megoldásra nem kíváncsi. Jobban tenné a támogatóival, ha odavinné a tőkéje egy részét és ivóvízműveket stb. építetne, valamint iskolákat ahol kitaníttatná az ottani jövőt. De ezt ő már nem fogja belátni, ahogy látom.
gambadoro 2018. 03. 04. 17:09
Előzmény: #370  Phylaxa
#373
kb 50 ezer muszlim él magyarországon
Peterbond 2018. 03. 04. 17:09
Előzmény: #370  Phylaxa
#372
"Ezt is elmondtam, hogy ebben korrekt az ellenzék és nem mond ellent Brüsszelnek. Nyilván megtudhatjuk, hiszen szavaznak. De a kampányukban sem állították egy szóval sem, hogy Brüsszelt kiakarják hagyni a migráns és menekültpolitikánkból."
Ez így igaz. Ha mondjuk az alábbi szöveget egy magyyarországi párt vezetője teljesen a magáénak vallaná arra a politikusra/pártra akkor te szavaznál vagy sem? Vagy ha nem is mondja ki szerinted van oolyan magyar párt aki a lenti idézet szerint kezelné a válságot? ( értem én pl: a Globális kvótát és a muszlim-ellenesség elitélését? )
Törölt felhasználó 2018. 03. 04. 16:59
Törölt hozzászólás
#371
Phylaxa 2018. 03. 04. 16:57
Előzmény: #359  Dehogynincs
#370
Nem kell semmit eldöntened, nem azért írtam. Csak jeleztem, hogy nem változott a véleményem. :)
Nos a történelemről annyit, hogy az MDF vitte el a balhét a "rendszerváltással" és az egész semmi más nem volt, mint a közvagyon és főleg közműcégek kiprivatizálása multicégeknek, az mszmp átmentése és a jog előkészítése az EU-ra. 
Még nincsenek nálunk muszlim migránsok. Migránsok vannak és egyre többen lesznek, ha ez az ökörség folytatódik, sorra veszik a nyugatiak (északiak) az ingatlanainkat és cégek (vállalkozók) is jönnek. Azt kell megérteni, hogy egyelőre még kormányunk kezeli a menekülteket és a migrációt is. Ezért nem is látod őket. Viszont az ellenzékből nem mernék senkit sem mondani, akinek a hatalomra kerülése után ne vennéd majd észre azonnal őket. Ezt is elmondtam, hogy ebben korrekt az ellenzék és nem mond ellent Brüsszelnek. Nyilván megtudhatjuk, hiszen szavaznak. De a kampányukban sem állították egy szóval sem, hogy Brüsszelt kiakarják hagyni a migráns és menekültpolitikánkból.
Egy kormányt itthon akkor vált le e lakosság amikor csak akar. (bár Feri elég nehezen fogta fel :). De amit kiadsz Büsszelbe azt te már nem fogod megváltoztatni. Ahhoz 250 millió ember szavazata kell. 
Peterbond 2018. 03. 04. 16:54
Előzmény: #367  Peterbond
#369
Amúgy csak érdekelt volna egyes emberek véleménye az alábbiakról. Mennyire tartanák ezt elfogadhatónak. Bár tény hogy csak részleteket ragadtam ki a teljes szövegből de gondolom ez nem probléma. utána kerestetek a teljes szövegnek.
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 16:51
Előzmény: #350  pitcairn2
#368
Nem az aktuálpolitikai témával van bajom, hanem azzal, hogy huszadrangú dolgokat tartasz fontosnak. Pontos adatokat hozol és tudálékos szakszavakkal dobálózol. Szerintem ebben kellene" paradigmát váltanod". Magyarul is írhattam volna, de a paradigmaváltás olyan jól hangzik.
Azt csinálsz, amit akarsz. Nem foglak megzavarni benne, bármilyen szinten űzöd is, amit csinálsz.
Peterbond 2018. 03. 04. 16:51
Előzmény: #361  Phylaxa
#367
"Az első rész világos, szét kell osztani egy globális kvóta szerint a migránsokat a (fejlett világban). Hogy ezt miért akarja, számomra érthetetlen, de biztos nagy üzlete lenne ebből a támogatóinak. :)"
Ez így nem igaz. A "Based on these facts" elött részletezi hogy milyen nagy nyomás nehezedik egyes európai országokra és ezek enyhítésére javasolja hogy más országok is vállaljanak részt ennek a tehernek a viselésében.
Ez szerintem abban a helyzetben teljesen reális kérés volt. Itt se emmlít amúgy kötelező jellleget csak simán kvótát.
Peterbond 2018. 03. 04. 16:47
Előzmény: #361  Phylaxa
#366
Szerintem meg itt igen jól és pontosan írta le a dolgokat a szerző. Pontosan egyetértek például ezzel a résszel:
"The Muslim faith, which we honor and respect, is not responsible for the root causes of this mass migratory movement."
A Vándorlást én sem tartom egy valami világhatalmi iszlám összefogásnak amivel Európát akarják meghódítani. Attól hogy pár szélsőséges iszlamista ezt képzeli bele és erre harapnak Európai populisták még nem lesz így. Már a szovjet időkben is a jobb élet felé menekültek az emberek amikor a sajátjuk kkilátástalan lett. Ezért a Vasfüggöny keleti oldalát kellett jórészt vigyáznia a katonáknak nem a nyugati oldalát.
Azzal is teljesen egyetértek hogy Európa önmaga vagy egy egy országa ezt nem tudja egymaga megoldani. Szintén idézek továbbra is ugyanonnan:
"Excellencies, we have a heartfelt compassion for the people who decided to leave their homes. They are victims of the poor governance of their countries, which took away their human dignity. They are victims of failed international political decisions, which left war torn regions. They are victims of the failed policy of us in Europe, which raises expectations that are impossible to be fulfilled."
Meglepően a levél elég sok részével teljesen egyet tudok érteni.
gambadoro 2018. 03. 04. 16:46
Előzmény: #360  Mikieger85
#365
az olasz iskolában nagyon komolyan veszik, h ne legyen kirekesztés
de tényleg nagyon komolyan
aztán szinte az összes gyerek jár hittanra
ettől függetlenül a nő a hülye, hogy feketéket fogad örökbe afrikából egyenesen
gambadoro 2018. 03. 04. 16:44
Előzmény: #363  Phylaxa
#364
milyen polgárháború?
Phylaxa 2018. 03. 04. 16:42
Előzmény: #358  gambadoro
#363
Ha az én tanácsomat fogadták volna meg, akkor nem lenne ez. Ha nem állítják le az illegális tömeges muszlim bevándorlást, akkor tovább durvul a helyzet. Én a választásokban bízom és akkor elkerülhető a polgárháború. Már idáig sem kellett volna eljutnunk, de ez senkit sem érdekel, gőzerővel tolják tovább Brüsszelben a hülyeséget. Sajnálom. 
Persze bemásolhatnék 1000 számra lányok, asszonyok, kisgyermekek megerőszakolását és akkor még finom voltam és a gyilkosságokat kihagyom, de mire jó ez? Amit te írtál és amit én írok, ez mind ennek az ökörségnek a következménye. 
Be kell fejezni azt az őrültséget! Gyuri bácsi pedig nyugodtan meséljen bárkinek, nem oszt nem szoroz, viszont tartsa be egy adott ország törvényeit!!!
Dehogynincs
Dehogynincs 2018. 03. 04. 16:39
Előzmény: #350  pitcairn2
#362
A te döntésed. Én nem agitálok. Leírom, mit tartok fontosnak és engem mi foglalkoztat.
Úgy vélem sokkal árnyaltabban fogalmazok, mint amilyen göbbelsi üzeneteket kapunk a hatalomtól.
A hatalom lecserélte a szavazóbázisát és a kádereit.
Chikán, Mikola, Navracsics után némethszilárdok szólnak a prolinak tartott néphez és farkasflóriánok bujkálnak a nép elől.
Ennek a hatalomnak nem kell az értelmiség. mamelukok kellenek neki. Meg persze maga a hatalom kell. Öncélúan. A nemzeti sorskérdések eszkalálódnak, jobb esetben helyben topognak: egészségügy, oktatás, cigánykérdés.
Négyévenként vagyunk fontosak. Akkor, maikor kicsalják a szavazatainkat. Utána már nincsenek sorskérdések, csak szabad rablás. Négy évig. Ennyi időre állítunk ki biankó csekket.
Phylaxa 2018. 03. 04. 16:33
Előzmény: #357  Peterbond
#361
Az első rész világos, szét kell osztani egy globális kvóta szerint a migránsokat a (fejlett világban). Hogy ezt miért akarja, számomra érthetetlen, de biztos nagy üzlete lenne ebből a támogatóinak. :)
A második részben pedig kiderül, hogy a "kereszténység"  nem tolerálja a muszlimellenes "propagandát, a muszlim vallás nem az oka ennek migrációs káosznak és meghívja az ENSZ-t, hogy társuljon ahhoz az erőfeszítéséhez, melyszerint megakadályoznák ennek a muszlim ellenes tevékenységnek a terjedését.
A véleményem erről, hogy Jézus nyilván nem találkozhatott muszlimokkal, másodszor pedig a történelmet ismerjük. Tehát Gyuri bácsi mellébeszél, de ezzel nem is lenne semmi problémám, ha nem embertömegeknek a nyakára tenné. Eddig működött a szabályozásunk, annyit fogadtunk be, amennyi valóban be tudott illeszkedni és nem okozott változást az életünkben.Remélem, hogy a befogadottaknak is bejött a lakosságunk és jól érzik magukat. Ezt kell megőriznünk!!!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek