Topiknyitó: Portfolio 2017. 05. 26. 09:07

FBI-vizsgálat: Trump vejének is van valami köze az oroszokhoz  

Ugrás a cikkhez
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálja Donald Trump amerikai elnök veje és fõtanácsadója, Jared Kushner orosz kapcsolatait - derült ki csütörtöki amerikai sajtójelentésekbõl. A nyomozók feltételezése szerint Kushner
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2017. 05. 26. 10:02
Előzmény: #2  elemes
#3
...mondjuk Kushner meggyanúsítása (Flynt és Manafort már gyanúsított) rövid távon nem valószínű, de az, hogy Trump szinte minden bizalmi emberét befűzte az orosz titkosszolgálat akkor is nagyon gáz, ha ezek az emberek nem feltétlenül tudatosan és hazaárulóként tették ezt, hanem üzleti érdekeltségeiken keresztül csapdába csalták őket.
elemes
elemes 2017. 05. 26. 09:07
Előzmény: #1  portfolio
#2
A kongresszusi vizsgálóbizottság keményebb, mint a rendőrség: a vizsgálóbizottság előtt megjelentek például kötelesek őszinte vallomást tenni, akkor is, ha ez rájuk nézve terhelő. Nem kapják meg a hallgatás jogát (a vallomástétel megtagadása önmagában is bűncselekmény és több év sitt jár érte). Orbán köpönyegfordítása is túl gyors (nyugateurópától az oroszok felé): a lakosság 60%-a még mindig EU párti. De amit Trump csinált, az a kongresszusi képviselők nagy részének már hazaárulás. Akkor is, ha Trump nem érti, mi ezzel a gond.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek