azért egy 300-400% árfolyamnyereség közelében járó pozinál még akkor is illik limites eladást betenni a pakk egy részére, ha csak negyed órára megyek el... sztem.
"Ha egy medvepiac vagy bikapiac egyertelmuen kezdetet vette,....."
141. oldal
"Nemreg barati tarsasagban voltam. A buzara....."
143. oldal
"Meglepo hany tapasztalt spekulans nez ram hitetlenkedve, amikor elmondom nekik, hogy ha emelkedesre szamitva reszvenyt veszek, a legmagasabb arat akarom erte fizetni, ha meg adnom kell, akkor a legaljan kell adnom vagy sehol."
Arany-ezust forum 3331-es hozzaszolas....
;)
Lehet, hogy erdemes ezt a konyvet beszerezni...es ha nem is kell kivulrol megtanulni az egeszet, bizonyos reszeit nem art kivulrol fujni.....
igazán klassz lett ez a nap :)
ahol kellett volna, nem dobtam, ahol nem kellett volna, ott dobtam. tulképp sikerült megint pipre pontosan lekereskedni a napot fordítva.
ez a leggyönyörűbb, mikor túl azon, hogy visszaadod a profit harmadát, utána végignézed, hogy a szutyok tickre pontosan ott, ahol kiszálltál, megfordul, és megy oda, ahova eredetileg vártad.
ez még tán az elvesztegetett profitnál is jobban idegesít - hogy 2 órán keresztül szenvedtem pénteken az oroszrulettben, fél pipre a kiütéstől, most meg egy ilyen szar kis lecsorgás kirak a pozimból.
és még be is jött amire gondoltam, mert a dollárindex pont fordult a trendvonalról, amit néztem.
Pénteken rühelltem csak.
4k certinél már nem olyan mókás, mikor szakad és éppen megáll 1.25 felett.
Szerencsére rávettem még 6 ezret, mikor már majdnem KO szinten volt. Reggel el is ment.
Aztán visszavéve 30-34-en , és remélem mindjárt el is megy az egész :)
Atompara volt a péntek.
Ráadásul mielőtt húztam el otthonról ki akartam venni a vételeimet, de 3 mp-en múlt és rámdobott valaki pont 41-en 2000-ret.
14:40-kor el otthonról, 10 perc múlva menet közben ránéztem az árfolyamra telón és láttam a meglepit.
Azt az idegességet nem kívánom senkinek...
Írtó nagy mák volt, hogy nem akadt ki a certi.
EUR/USD