gbpusd t csak rovidre tradeljetek longra, illik eszrevenni hogy Eurgbp hosszabb tavon atom longos es megy vissza 0.87 magassagokba, nos nem kell magyarazni ez mit jelent GU ra nezve...
végülis nincs igazad. tegnap egy kicsit aggódtam, hogy ha az arany mégiscsak befejezi a fejvállat akkor hova esik már megint a szutyok, de tévedtél, nem igazán ment az arannyal le :)
Rakok majd fel újabb rajzot, mert érdekes a szitu. A múlt heti képpel összevetve lesz majd érdemes nézni.
Azt azért ne felejtsétek el, hogy nem az a lényeges, hogy a "predikció" megvalósul-e. Persze tudom, hogy ettől érdekes a kívülállók számára, ők csak ezt látják benne, hogy jééé, tickre az történik amit vadi mondott (jelzem, hogy én is "tévedek").
Az EWT egy speciális szemüvegként fogható fel. Ugyanazt a chartot nézzük mindnyájan, de mást látunk. Az EWT adja ezt a plusz információt.
Kereskedni azonban predikció alapon nem lehet. Arra jó az EWT szemüveg, hogy potenciális piacra lépési lehetőségeket szkennelj, azonosíts, jóval hamarabb, mint más TA megközelítéssel, amihez tartozik belépési pont, stop, és célár. Ahogy alakul az árfolyamgörbe, változik/finomodik vagy akár elvetésre kerülhet a feltételezett set-up és forgatókönyv.
EUR/USD