Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most ezt azokra értettem, akiknek forintban vannak bevételi, belföldi befektetéseik vannak, pl ingatlan, vállalkozás, stb. Akinek ilyen nincs, annak már csak mozi.
Valahol szerencse, hogy az elemzők, hitelminősítők viszonylag okésnak látják a helyzetet. Amíg ez nem változik meg addi *** viszonylag *** jó feltételekkel tudunk váltani és/vagy vagyont kimenekíteni. Aki időt nyer életét nyer. Nem feltétlenül kell érteni az elemzőknek miért érdeke rózsaszínben látni a dolgokat, egyszerűen ki kell használni.
Hát igen. Régóta mondom, hogy ebben az országban minden csak látszat. Köztük a költségvetés is. Trükkök,hazugságok,csúsztatatások halmaza. Ha egy kisvállakozónak hasonló lenne a könyvelése,fejbe lőné a nav. De hát az elemzők nagy része szerint,nincs itt semmi baj
Nejem tegnap este mondta a főnöke panaszkodott, hogy november közepétől nem kapják meg a gyógyszer ár támogatást az eladott gyógyszerek után. Ma már itt a hír is: https://444.hu/2024/12/11/valsag-szelen-a-patikak-annyi-penzzel-tartozik-nekik-az-allam Így könnyű javítani a havi költségvetési hiányon. Ha decemberben a pedagógusokat és rendőröket tűzoltókat sem fizetik ki akár pluszos is lehet a hónap. Ha mégsem akkor lehet tőlük reggelente belépő díjat szedni és pl. a tűzoltókkal a felhasznált vizet kifizettetni, minek locsolják csak úgy a tűzre!
Mesterem mit csináljak azzal 2 millával? váltsak eurót 415ön? vegyek BTC-t 100e dollárért? hát a kis. f.mat mindkettőre. mindenem téglában-betonban van. FR73 azt mondta jó. melózok mint az állat nincs időm foglalkozni se vele. a számlámról ne lopják le és kész. nekem nincsen 50-70 millióm PMAPban így nincs minek köddé válni az árfolyamromlás miatt.
Ha buknak, amire egyre nagyobb esély van, vége lesz a lufi fújásnak, ez sokaknak fog fájni, végső NER kiszállót látunk az egyik utolsó, jövőt felélő nyugdíj megtakarítások behozásával.
Amúgy überbizti jó ötlet volt forint állampapírba ugrani mostanában? Nem akartam beledurrogni a dolgodba, de felmerult bennem a kérdés. Én mostanában szanálom. Picit csodálkoztam, de lehet többféleképpen látni persze.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)