Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most már az a kérdés, hogy az éves gyertyák milyenek lesznek. Azért eddig szerintem az NKX és a CAC40 van csak bajban. Érdekes 2. félév jön. De szerintem is van esély, hogy apu kezdődik. Tévedni stb.
A nagy esesek mindig ugy kezdodnek,hogy egyszercsak a nagy halak nem veszik vissza a kis eseseket. Meglatjuk. Beszedes lesz az eses karakterisztikaja,vartam mar ezt a vihart,remelem,nagy lesz.
Hát kaptam erre a beírásra 2 szép mínuszt, de azért meg lehet nézni, hogy hol a JPY és egy kis ver szag is van. NKX -8. Ehhez képest A többi index még egész jól tartja magát... .
Usd jpy lassan negativ az rsi, csunya nap lesz ma is. A japanok kinyirjak sajat magukat, a tozsdejuket verbe fojtja a jegybank, nagyon okos volt megint a japan virtus.
Hát, nálam okosabbak szerint a dollárnak messzebb kéne lennie az eurőtól, mondjuk nem csakmott megy az elkefélés hanem eu felé is (igen djcsland rád nézek), persze most bármi bármerre lenghet amíg beáll egy rend üjra….
Azért milyen érdekes már, hogy bibi visszatérése előtt akkora béke volt a Közel Keleten mint talán még soha. Visszatért ez az állat, most meg egyből lángban áll az egész.
Orbán ugyanazt játssza mint a bibi, csak az eszközeik másak.... szerencsére! Orbánnak annyi fegyvere lenne mint Izraelnak, már letámadta volna az összes szomszédunkat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)