Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
menj be egy h*rvis áruházba és nézd meg az árcédulát lécci ;) szerinted miért van 29,99eurráírva és 16999 FO$rint??? 16999 F$t/ 29,99eur = 566,82 eurhuf 380.800 +37,29% akkó mennyi az árfolyam?? látod ebben benne van a rezsi, a különadók, meg minden sz@r. a harmadából fizessen a ruppótlan ez esetben majd 40%al többet ugyanazért mint a labancok! */* */* */* */* */* */* vagy váltsam le a pízt és rendeljem be kintről? vagy vegyem meg kint? azért ha a rothadó nyugati csóróknak elég erre kb 2-2,5 órát dolgoznai 1 jack&jones pulcsiért addig egy magyar átlagbéres 1 napig dolgozik érte. De méé nem vesz a magyar turult? 2rule ruhát? vajon az mennyi lehet?
Igen,írtam is, hogy az egy új játék,ha kiesik a csatornából,mint mindig. GBPUSDben is lesz egy jobb menet még lefelé,ott is érdemes figyelni,aki játszik benne.
Majd visszaolvasom, ha lesz időm. nagyvonalakban megtippeltétek a jövő évi árfolyamot 350-496?! Bandi is így tippelte, bár ő talán 250-496-ot írt pár hete!:D
vaczak-nak: Ha már off: bocs, hogy így a szemedbe: olyan gyönyörűen irsz, hogy sárgulok. Öt sorba annyi gondolatot tudsz bevinni gördülékenyen, ami nekem egy oldalba sem menne. Írjál gyakrabban! :))
Céges "meetingem" volt. Kb. 2x ránéztem a fórumra...3x az eur hufra. 382,1...hazaérek...380.4....wtf Jön az Repúder pénz? vagy mi a szösz? 340 millió EUR? hogy oda ne rohanjak. Csúnya nap a mai, de!!! a gyertyák alja emelkedik, a mai is, hiába volt ekkora korrekció. Korrekció nélkül nincs újabb gombóc! 380,8 körül zárásnál összeteszem a 2 kezem! Amikor a második 395-öt ütöttek, 4h-n 4 egységnyi EUR HUF pattogás volt napközben, 391-387 4-5x...kezdenek idegeskedni, ennek tudom be. A chart kép szerint, amit küldtem, a napos emelkedő sáv alja nem sérült, csak pöccintette. 4h RSI 51, pont kellően "alacsony" szint,ha újra 70 et akarja közelíteni. Vagy ha letöri, game over az emelkedésnek. 1.073-1.072 lesz a kritikus eur usdben, ha ezt nem ütik át lefele, akkor vége.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)