Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ez egy fél éves comment. Te egy éve baszogatsz itt mindenkit,aki nem úgy gondolkodik,mint te. Én korábban is vállaltam ezt, te pár hete sem vállaltad a 350et.Mert jaj,nem úgy volt,nem én mondtam. De,te mondtad.
Van rá scenráióm, 310es dollárra is. Csak ez a bohóc azzal roadshozwzik, hogy 430nál (ott is mutatott jóval feljebb setup) voltak magasabb várakozások. Neki 369nél volt 350,azóta voltunk közel 400ban,350 pedig fél vée nem jön. Nem látom azt a szájbavert nagy különbséget még nominálisan sem. Helyette beleáll mindenkibe,aki nem forint long, miközben másik topicban feljebb várja,meg beültetésekkel baszogatja az embereket. Azóta tucatnyi elemzést tettem ide,és már senki nem beszél 489ről.( 1 éve...) Én nem tagadtam le,hogy akkor itt az elhangzott,ő letagadta a sajátját. Szóval erről ennyit. Egy troll, nem több,töbszörös bannokkal az accountján.
Na ne személyeskedjél légy szíves. Én a tényeket kedvelem, nem azt,hogy mi lesz ha... egyébként meg azt vágod, hogy kik osztják el maguk között ezeket,ugye? Már várom a kormányinfót,ahol bejelentik, hogy a tanároknak majd mindjárt-nemsokára-rögvest adnak fizuemelést, de ez nem az a pénz,éshát Brüsszel ugye szigorú,mi meg jogkövetőek,és hát amit nem arra adtak,azt mi nem arra költjük el,és kezdődik a több éves huzavona a választásokig. Ne légy naív,hogy te ebből bármit is látsz,kivéve,ha a NERből irogatod ide a bullshitet. Hol a 350?
Mire gondoltál a lóbránerre? Arra fognak rábólintani a csutiék előbb utóbb? Mert szerintem az hamarabb jön el, ha nem lesz minden teljesítve.. Márpedig ha lesz akkor irány a kóter pár embernek...
Ehhez épp tegnap este tette közzé a kormány az egyik létfontosságú rendeletmódosítását.'"---ami ha jól tudom,majd februárban lép hatályba,szóval slowly little boy.
Hát te irtad az előbb 🤣🤣 Cicaharcoznak két éve, ezek meg azt se tudják már mit hazudjanak a csicskájukon át már🤣🤣🤣🤣🤣 Nyomatják a semmit...🤣🤣🤣🤣 Törődj bele..? ??? Annyi pénzed legyen minuszba amennyi időt arra vársz amíg én beletörődök..😆🤣🤣🤣
Aha, persze. Hihetetlen, hogy nem látod, az EU ugyanaz a brigád, mint orbán. Cicaharcoznak egyet és szépen nyomatják a lóvét. Törődj bele, hogy nem akarják megbuktatni orbánt.
Aha jah.. Értem "indithatja el".. Vagyis hát koránt sem biztos.. hogy el is inditja És szerintem biztos hogy nem is fogja.. Amig minden nem lesz teljesítve komoly összeg ide tutti nem jön.. A s*ggeteken a pattanásokat is átnézik ahogy igérték fentről.. Jövőre mennyi lesz vajon a deficit a mostani mellé?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)