Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
iTt a zÓrsZágpan minden sZép éS jÓ!44!!!4! orRvósÓk is jo kőrűlményk közt dógozhatnak jopézért! sokall jjob iten, mint a haldÓklo nyugatton: " FÜLL-ORR-GÉGÉSZ orvost keresünk: 9800 euró/hó (bruttó) +13.havi fizetés, Hamburg." mivel itthun nincs 13. havi így 9800*13 /12 = 10616/hó 10616* 380 400 430 498 4034080 4246400 4564880 5286768 kivándorló orvosaink annál jobban keresnek, minél szarabb az eurhuf. Igaz ez csak akkor számít, ha itthun akarják elkölteni.
Több verzió van. Ausztria,Német, vagy le délnek, de a klíma kicsit kezd kemény lenni lenn. A lenti cikkre annyit, hogy ez már régóta tudott dolog,aki egy kicsit is nyitott szemmel jár. A fidesz szétverte a jövőt, és pont azok a nyuggerek a legnagyobb szavazóik,akik nem fogják fel,h nem Orbántól jön a nyugdíj,hanem azoktól,akik normálisan adóznak, és egyébként a legjobban vannakk szétszivatva. Hát majd visszanyal a fagyi. Esetleg beugranak a filippínók. vagy a focisták.
Én nem keresek itt elismerést,ellenben te,aki 1 éve megmondta,csak senki,ismétlem senki nem volt vevő a sírásra :D és kapod a bannokat,és személyeskedsz,mert jelentéktelen vagy. Szomi sztori ez :)
Hogy elmondjam a véleményem. Csak én nem úgy teszem,hogy bant ne kapjak érte,floddolom a csoportot 1 éves baromságokkal. De tudsz te viselkedni máshol,csak itt játszod az eszed. Ja tudom,azok szakmai csoportok,mint az Orbán takarodj....
“Már nem emlékszem kivel, talán Snake, vagy Ranger ,véleménykülönbség volt az olajról,mert hogy vártam bele egy új aljat. ” ———— Azt mondtam anno, ha 74 nem tartja meg(nem fordul), akkor új aljra megy.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)