Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ugye itt pénz csak akkor jön, ha majd az Európai Tanács is megszavazza minősített többséggel a jóváhagyást. Ami előtt a magyar kormánynak illene megszavaznia az ukrán-hitelt, meg a 15%-os minimum adót is. (ma reggeli hír, hogy módosították a napirendet) Így az én véleményem az, hogy ha ez előbbi kettőt a kormány nem szavazza meg, akkor nem lesz meg a minősített többség a helyreállítási alap elfogadásához, mert a nyugati hatalmak viszonzásképpen beintenek majd...és ha ez esetleg nem így lenne, akkor is még 6-9 hónap, amire minden feltételt teljesítenek és megjön az első részlet...
Most komolyan azt mondta, hogy a nem felfüggesztett pénz érkezik ?? Hülye ez, vagy én értelmezem rosszul azt, hogy se a helyreállításból ,se semmiből nem jön pénz míg nem teljesítünk ?
de ha ez ilyen jól sikerült és ez a SIKER és megint mink vagyunk az egyik legjobbak az unijóban, akkó mééé ugrott ez a FO$$ 409,655 +1% ban ??? Nem lefelé kellett volna mennie? 380 irányába? 400alá??? Most nem számít a Shortosoknak a 18% kamat?? És a shortosok nem félne az EKB tól, ami mögöttünk áll??
szerintem sokaknak még addig se... Szegényebb régiók nemhogy pénzügyi se semmiféle iskolázottsága sincs. Nő az írástudatlanok száma... Na nekik kéne gazdasági dolgokat magyarázni... hajrá... Kérném "Üdvözöl a pokol..." c. számot
És furcsa módon az inflációt is kb nyáron gondolják, hogy elkezd csökkenni. Ki van ám ez találva. Valahogy ki kell jönnie a 25%-nak,az sem baj,ha 30 lesz, a 11%os papírokkal majd ellensúlyozzuk, a banki betéteket meg szépen leszabályozzuk,nehogymár 16-18%ot adjanak. Zseniálisak a fiúk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)