Eurusd 1,03-1,04 ig lejohet. Ha az alá, akkor nagyon más a tészta. Havi zárás szerintem 1,073 környéke, mert ott senki nem tudja, hogy mi van. Minden komoly negyed éves szint 1,0455 körül. Bollinger is. Szerintem szűkülnie kell még. Ráadásul nálam az alsó szalag elfelé kanyarodik. Éves átfogó gyertya esetén éves zárás 1,07 alatt valamivel a paritas minimum elvart. Napokon talán fordulós gyertya. Kulcs szint 1,073 körül. USDHUF 391 felett nincs keresnivalója nagyon. 393 ig kiszurhat. A hónapos bollingert mintha megszeretne tolni, vagy már tolja is, de beleutkozott a lefelekonyulo negyed evesbe. A jövő év első felében várok 400 feletti Eurusd árfolyamot. 374 felett éves átfogó. Az éves bollinger tágul.szepen. a jövő évi tető valahol 420 körül jelen állás szerint. Eurhif is átfogó jelen állás szerint. A bollingerek teljesen hasonlóak. Most az éves bollinger teteje 426 körül. Itt is jövő év elején várok inkább kilovest. Talán 400 alá tudunk zárni évesen. A hét kérdése a JPYHUF megtolja e bollingert a jövő héten. Szerintem jóval nagyobb potencial mint bármi más. 2,8 ig szabad lehet az út.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!