A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Na,most volt időm kicsit ránézni, f 78.6on vagyunk dollárban a tavalyi emelkedésre mérve. Nagyon messze nem lehet az alja, de a héten FOMC van,ahogy azt már jelezték előre. Lesz vola várhatóan. https://www.erstemarket.hu/tartalom/216519/usd-huf-2025-21-napi-20250313 Azért ezt figyelmedbe ajánlom.
Nekem Európa belertve Magyarországot is , nem kerek. Emelkedő kotvenyhozamok, vám háború, fizikai háború, nemzetiségi villongasok, szélső jobb előre törés....minden ATH közeli.
Nagyon úgy néz ki a chart, hogy most van a 4.hullámban. Ebből 1.11 körül jönni ki az 5.hullám vége. Usdhuf-ban ez 360 körüli ár lenne (400 körüli eurhuf-fal).
Hamarosan kiderül, hogy: -nem lesz tűzszünet -lesz, de nem tartják be DXY-n 101.7 az őszi legalacsonyabb sáv teteje, 102.3 a 200 heti mozgóátlag (=50 havi), S1 éves pivot szint 102.897. EURHUF-nál meg kiderülhet (a háború folytatódásán kívül) hogy nem lesz feloldva az adósságfék, és jönnek majd a rossz magyar gdp adatok, de a kamat nem vágható az infláció miatt. 2019-ig visszamenő trendvonal most 391 körül áll, legkésőbb itt leváltok mindent. megfordul.https://www.tradingview.com/x/DHLV1gcT/
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!