A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
400 fölött sok támasz van mozgóátlag az összes, trendvonal, stb . Inkább jobban érdekel jövő heti béke terv. Az nagyot szólhat . Lásd ma OTP 6% emelkedett. Forint még fasorban sincs eddig.
Úgy tűnik a magasabb trend még bullish. Futiban még bele lehet látni egy komplex B hullámot, de prompt piac elég impulzív. Flat C lehetett a deepseak mizéria. Mondjuk szentiment alapján stimmel a flat c. - Amúgy én mostanában rendre azt látom, hogy egyre ritkábban alakulnak ki kis tf-en relatíve tiszta szerkezetetek, egyre többször van még legalább 2-3 kör stopvadászat mielőtt folytatódik az eggyel magasabb trendszintű ármozgás. - Vesztő trédekhez egy kis trading pszichológia: https://x.com/samuraipips358/status/1877686832692859210
21.410 körüli átlaggal nyitottam. Lefutott öt hullám, egy abc korrekciót vártam 21000 alá. De erős a tőzsde, megvesznek minden esést, amikor indulna a c hullám.
EUR/HUF - 405.7 tavaly november óta bevan nekem húzva. A trump trade felfele csatornának HLje. Erős ellenállás, tiszteli ezt a szintet, többször tesztelve és elutasítva… amennyiben áttudna törni, akkor az otthagyott W és M fvg-k kiegyenlítése következne végre valahára.
Ha a Daxra gondolsz,ott mikor irtad,h short,en ott lattam egy gapet,amit gondoltam,h betolt. Csak elfelejtettem visszakerdezni,h tuti ezt akarod e. De amugy nehezedett a palya,igen.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!