Köszönöm az észrevételt. Egy ekkora közösségben nem lehet minden szempontot figyelembe venni, ez szinte lehetetlen. Sokunknak vannak sérelmei, nekem is, de a prioritás az, hogy a kemény vonalas, kötekedő trollok ne kapjanak teret itt a tevékenységükhöz, megteremtve a nyugodt, emberi kommunikáció lehetőségét. Szükség esetén kész vagyok felülbírálni ezt, egyelőre kiváràs van. Legyen számunkra fontosabb a papír, abból lesz haszon.
Üdv Kollega! Ha lassan begyorsulnánk, akkor is jönne a sok renitens. De így hogy nem lett egyből 300 többen vannak. Marcsika elég szépen takarítja azért őket. Köszönöm az infókat amiket megosztottál múlt héten. Nem volt nagyon időm írni, csak olvasni. Várjuk a történéseket türelemmel, ahogy eddig is. A fő kérdés, hogy mikorra fedheti fel magát a tulaj. BCS korábbi interjújából: magát fogja bejelenteni.
Én vàltozatlanul tartom azon állàspontomat, hogy a héten lesz egy kamu ízű hír. Nem a konkrét tulaj, ami szvsz. csak szeptember, de hogy jó úton halad a cég reorganizàciója stb. Ha nem lesz, tévedtünk, én azért számítok rà.
A lényeg: "Mészárosról azonban úgy hírlik, számára már most is átláthatatlanul túlburjánzott a saját birodalma, havonta néhány napot tölt itthon, aláírja, amit kell, majd megy is tovább valamelyik jachtjára. Ezért elképzelhető, hogy új üdvöskét találnak a Simicska-cégek kezelésére, amivel a túl nagyra növő Mészárosnak is konkurenciát és ellensúlyt teremtenének."
Csak utólag derül ki, hogy volt-e értelme. Kellner Gabriellàt keresd. Ezekben a talàlkozókban sokkal fontosabb a kérdezősködés. Csűröd csavarod, hàtha megtudsz vmi bíztatót, itt a benyomások fontosak és a viselkedés. Re Hooligans-Spekulàns vér nem válik vízzé
Te néztél már rv könyvet ? Csak arra gondoltam, hogy esetleg beszédes lehet ha megnézném az est könyvet. Mennyi nagyobb tulaj van pl 1m feletti csomaggal és kik ők. Azt hol lehet? Vagy felesleges ezzel foglalkozni? Nem tudom..
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A