Te néztél már rv könyvet ? Csak arra gondoltam, hogy esetleg beszédes lehet ha megnézném az est könyvet. Mennyi nagyobb tulaj van pl 1m feletti csomaggal és kik ők. Azt hol lehet? Vagy felesleges ezzel foglalkozni? Nem tudom..
Csak utólag derül ki, hogy volt-e értelme. Kellner Gabriellàt keresd. Ezekben a talàlkozókban sokkal fontosabb a kérdezősködés. Csűröd csavarod, hàtha megtudsz vmi bíztatót, itt a benyomások fontosak és a viselkedés. Re Hooligans-Spekulàns vér nem válik vízzé
A lényeg: "Mészárosról azonban úgy hírlik, számára már most is átláthatatlanul túlburjánzott a saját birodalma, havonta néhány napot tölt itthon, aláírja, amit kell, majd megy is tovább valamelyik jachtjára. Ezért elképzelhető, hogy új üdvöskét találnak a Simicska-cégek kezelésére, amivel a túl nagyra növő Mészárosnak is konkurenciát és ellensúlyt teremtenének."
Én vàltozatlanul tartom azon állàspontomat, hogy a héten lesz egy kamu ízű hír. Nem a konkrét tulaj, ami szvsz. csak szeptember, de hogy jó úton halad a cég reorganizàciója stb. Ha nem lesz, tévedtünk, én azért számítok rà.
Üdv Kollega! Ha lassan begyorsulnánk, akkor is jönne a sok renitens. De így hogy nem lett egyből 300 többen vannak. Marcsika elég szépen takarítja azért őket. Köszönöm az infókat amiket megosztottál múlt héten. Nem volt nagyon időm írni, csak olvasni. Várjuk a történéseket türelemmel, ahogy eddig is. A fő kérdés, hogy mikorra fedheti fel magát a tulaj. BCS korábbi interjújából: magát fogja bejelenteni.
Köszönöm az észrevételt. Egy ekkora közösségben nem lehet minden szempontot figyelembe venni, ez szinte lehetetlen. Sokunknak vannak sérelmei, nekem is, de a prioritás az, hogy a kemény vonalas, kötekedő trollok ne kapjanak teret itt a tevékenységükhöz, megteremtve a nyugodt, emberi kommunikáció lehetőségét. Szükség esetén kész vagyok felülbírálni ezt, egyelőre kiváràs van. Legyen számunkra fontosabb a papír, abból lesz haszon.
Jajjj még egy EST topik azt nagyon kéne :D Mondjuk a címe tetszik. Jobb mint az "Estmédia részvénnyel száraz zsemlét venni kívánók baráti köre" nevű :D
Másikba nyomtam egy vélemény választ. Ide is bemásoljam?:) ti hogy látjátok? Valami készül az ML papiroknál is. Lehet előbb lesz hír mint gondolnánk. De ott bővebben kifejtettem.
Igy van, trollokat at kell ugrani, gondolj arra, csak az foglalkozik folyamatosan mások életével, részvényeivel, akinek nincs sajátja. Néha én is belemegyek a játszmáikba, de semmi értelme. Ha csak átlépsz rajtuk, tökéletes nyugalom:-))
Tudod mit vettem észre? Ugyanazok a pufik voltak most is és ugyanott. Ahogy àlltak kifelé, szomorúan vette észre a nagy vevő, hogy 170-ig nincs eladó. Ez most sokkal rafkósabb volt, szvsz. önkötéssel nyomta le az àrat, hogy 17 órakor kivesse a hàlót a kiràzáshoz. Mire alapozom ezt? 1. Ugyanaz volt a db szám szinte, mint 11 órakor, 9 kor. 2. Ebben a szakaszban tételt már csak bennfentesek vesznek és a forgalom se kicsi.
A kimaradók már minden létező érvvel próbálják nyugtatgatni magukat, hogy milyen ügyesek voltak, hogy nem vettek. A gondolkodni akarók meg nyugodtan konstatálják, hogy mindig a forgalom mutatja az utat.
Szép észrevétel! Magyarul, ha jól értem, esetleges eladókra vár. Ha eléri a célját, az utolsó aukcióban viszonylag kis elmozdulással lehet egy viszonylag nagyobb kötés?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A