Tudom már mindenki tűkön ül, és mindenféle kapaszkodót próbál keresni, választ találni a miértekre, a hogyanokra, de azt mondom bízzunk Csabában es abban hogy Ő sem ellensége a pénzének.
Most őszintén? Ez nem is fordul meg a fejembe h rosszabb!! Ő ety szuperlatinusz a tozsden kis ujjaban van minden hozza !!! Miert lenne sajat penze ellensége?? Vajna bá melyik oldalról kapucsinozott?!!
Ingyenes Műsorújság Kft. alapító Emerging Media Group Kft. Emerging Media Group Kft. egyszemélyi alapítója és tagja dr. Balázs Csaba. Emerging Media Group Kft. ügyvezetője 2014-ben még dr. Balázs Csaba. 2017-ben már Kellner Gabriella. Szövevényes, átláthatatlan cégháló.
arra nem gondolt senki , hogy BCS-től még rosszabb is jöhet ? amúgy meg BCS miért nem csinál(t) saját dolgokat ? az EST úgy tűnik csak egy eszköz neki (a 3000 kisrészvényessel ahogy fogalmazott), egy lehetőség , egy ugródeszka...
Ingyenes Műsorújság Kft. Ügyvezető dr. Balázs Csaba Utolsó üzleti év 2013 MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY -349 097 000 Ft (mínusz háromszáznegyvenkilencmillió kilencvenhétezer forint)
Kedves Tulajdonostársak! Új regisztrálóként írok, de 2 Ft környékén vásároltam be, szinte kezdőként. A kitartásomat nektek is köszönhetem (manopi, kata, lore, colop, vaculak, last, stb.) és még exnek is, hogy a hozzászólásai ellenére is tartom. Már régen elhatároztam, hogy köszönetet mondok a fórum tagjainak, ennek most jött el az ideje. Nagyon sokszor elmosolyodom az írásaitokon. Nem veszett el bennem egy író, egy "költő" sem, így nem sokat fogok részt venni a hozzászólásokban. Most jelezni szeretném, hogy nekem pl. Az egyik telefonon bejon az estmedia honlapja, a masikon nem. Hajrá estmédia, hiszem, hogy jó lesz. Ja, majd elfelejtettem... Mindenki nyugodjon meg! Jó? Akinek nem megy forduljon évanénihez, talán van még a katicaürülékből. :)
Sziasztok! Akinek be jön az oldal, annak nem lehet, hogy valami régi tárolt oldal jön be? Nekem is volt már ilyen pl. ezzel az oldallal is. Ez csak egy ötlet. Közel sem biztos, hogy így van. Sőt valószínűleg nem, csak ötletelek.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A