Ne szívd mellre! Vicceltem, de ha véresen komolyra veszed, akkor sajnálom, gyengék az idegeid. Mikor akarsz pénzt látni, mert egy évig nem megy sehova, sőt felezni fog. Na egy ilyenre mit teszel? Vársz, eladsz, veszel? Ha hallgatsz rám, de ne tedd. Mint sokakkal egyetemben csak pozitív gondolataim vannak. Persze könnyű 80-ról várni a "bármit" IS. de soxor leírtam, hogy kb mire várok. Hogy ez idén, vagy tavasszal jön el. Hát persze, hogy nem mindegy, de kivárom! :-)
"akár 300 milliárd érték is bejohet" Ha bejon, akkor könyveld el hogy ez 800 900 Ft os papír lesz minden speka nélkül 380 m db részvénnyel. (a speka flehuzas majd csak utána jön,es valószínű egy részvény duplazas is benne lehet, többet nem gondolnek(hova már) ) !
Jajjjjj, ne már....Kezdődik az évvége felé haladva a "ki tud nagyobb árfolyamot írni" tippjáték?! 6 hónap és 1200??? Aha, persze...Eddig úgyis minden fórumban bejött a tippelgetés...ja, nem mégsem...
Jövő áprilisig ez a részvény ha nem lesz 800-1200 között akkor soha, akkor jó esetben marad 200-400 kozott! Viszont ha lesz, akkor szerintem onnan jócskán mehet meg!
Hat feltétel van , szvsz csökkenö fontossági sorrendben. Hol állunk? i , rendben , jöhet a CB bejegyzés , ii , nem lehet gond iii.2018 -as Mérleg kimutatást átnézve kb 1Mrd HUF , amit rendezni kell .Csoporton belül megoldható . iiii , G Versenyhivatal nem gond v , Megtörtént ! Itt szvsz az ISIN kódon van a hangsúly . vi , folyamatban ...
Szerintem itt arról van szó hogy a kgy előtt a spekák bevásároltak egy gyors 10 - 20.% reményében. De, mivel ez nem jött össze így gyorsan el is adják. Nem fogják kivárni hogy valaki 130-ig kivegye hogy ott kiszállhassanak belőle. Valószínűleg benézhetünk 120 alá is de, odafent már eldöntödték hogy meddig maradunk alatta. Mennyire jó most nekünk ott. Vagy inkább a vevőket kellene feljebb és feljebb csalogatni.
Tavaly januárban is likvid lett (Vajna után), aztán nem likvid lett, most megint likvid lett. Vajon mi következik? A végrehajtások nincsenek törölve. Nem tudom, mi lett itt bemásolva, múlt időben. De az e-cégjegyzésben még törlés alatt se látszik.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A