Most akkor mit csináljak a 2ftos papírokkal? szóljak hogy én nem adom több százért csak 2ftért? mert szerintetek az a helyes? akkor most mi legyen? nem adhatom el 500ért? mondjátok meg mit tegyek?
Köszönöm. Ahol a feszültség, ott a pénz. Itt pedig aztán ipari àram dolgozik a fejekben. Villámcsapásnál új dimenzióba lépünk, de akkor màr a kárszakértőt is ki kell majd hívni. Kezdem sejteni, hol fog majd lefőni a kàvé...
Nem tudok már mindenre reagálni, talàn nem is szükséges. Én követem a jó öreg spekulàns aranyszabàlyt: àrfolyam nyereség utàn lehet 1 kg kenyeret venni a boltban, fundáért önmagában még nem adtak egy szeletet se tudomásom szerint. Mészáros után még soha nem hallottunk olyanokat, hogy: -elismerem, igazatok volt... -tiszteletet se kaptak soha azok a bátrak, akik önként viszik bitófára a fejüket teljesen màs kockázatvállalàsi hajlandóság mellett, mert szép hozamot akarnak... tulajdonképpen tisztelet se kell..mi meg merünk tenni olyat, amit màs nem mer. A mi jàtékunkat úgysem érti senki, mi pedig tudjuk, mit miért teszünk, ha belebukunk, akkor is fogcsikorgatva végigcsináljuk. Tisztelet a bátor, tökös, hidegvérű spekulánsoknak!
Törölt felhasználó2018. 07. 07. 18:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Emgem ne figyeljen senki, tulgondolod. A forimozast is be fogom fejezni. Lehet , hogy serto voltam, sajnalom, nem akartam megbantani. Nincs mar turelmem itt veszodni emberekkel...
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek