Nem akarom offolni a tooicot, hogy definialjuk a lebeszelo fogalmat. En soha nem mondtam, hogy nem szabad venni. De ma bezugathatjak -20%-ra is. Igen, inkabb eladom es visszaveszem lentebb.
Kis tulzassal. Hasonlo volt a mostanihoz. Magy boom volt akkoriban . Nem leheett bukni. Egy darabig. Bambultuk a monitorokat. Sokan lombardoztak. Mellettem allok tobnen is napi egy millt kerestek. Aztan valsag, szonte mindenki tomkre ment. Azert ma mas a szotu. Allami megrendelesek magyon masok de igaza van BCS nek, a provatizacioval felero a mai helyzet. A vagyon ujraelosztasa megy.
Mert állandóan hisztizel,lebeszélő túlaggódó kérdésekkel szórod tele a topikot. Elég sokan vagyunk akiktől soha nem hallottál ilyet. Néha én is megremegtem,de október vége felé vett nagyobb pakkomból még egy darabot sem adtam el pedig voltam Én is mínuszba hidd el.Max a játszós pakkommal szórakozom. Utoljára 108-on vettem a játszósat de azt is tartom. Egyszer is hallottál Tőlem olyat amit Te itt művelsz? Ha férfi vagy legyenek hatalmas golyóid és ne rinyálj állandóan.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek