TA összefoglaló: Kitörés-visszateszt.. Bollinger vadul tàgul és tapadunk rá folyamatosan. Tegnap kalapàcs gyertya ma megerősítés.. Naposon Dragon fly doji, Engulfing bullish, Three Outside up, 3 white soldiers... Magyarul ami a csövön kifér...
Ennyi. Én nem félek, soha nem voltam beszari, ha pókereztem akkor sem. Inverz logika a kulcs, ami nálam minden vitás kérdést tisztàz, eloszlatja a bizonytalanságot. Én azt tudom, hogy minden idei nyerőm elbukásához ennek a papírnak 30 Ft- ra kell esnie. Július eleje van. Ez fél év...Fél év nagy idő egy lifelong tőzsdés életében? Nem sok, ez csak 1 a sok ezer tréd közül. Ennyi. Inverz logika= új dimenziókat nyit a gondolkodásban.
Persze, én tökéletesen értelek Téged, hogy szàmolgatsz, jól teszed, nem tàmadlak ezt ne értsd félre. Röviden és egyszerűen tudok vàlaszolni: a Funda az zéró, dupla nulla. Ellenben van egy sajátos történelmi kontextus, a NER, akik mindent visznek. Ezt csak speka fejjel lehet megjàtszani, képzelőerővel, vakmerőséggel, intuícióval, összerakott mozaikokkal, rendszer szinten gondolkodással....itt semmi keresnivalója nincs a fundás számolgatásnak, mert olyan nincs. Sztori van, jövő van, Mészáros aranylàz van...Funda nincs, csak lesz.
ez egyelőre feltételezés. Az EST még nem nyilatkozott. Tárgyalnak. (Én is a részvényt választanám.)Ki tudja milyen érdekek vannak a háttérben. Ki_kinek mit ajánlhat fel...
https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/befekteto-jott-az-est-mediaba-2-962031/ . "A megvásárolt követelésekből az Est Media részvényeket keletkeztet – körülbelül 24,8 millió darabot –, amelyek a GlobTerm Kft. és a Dynamopest Kft. tulajdonába kerülnek, így azokkal a cégeket tulajdonló Park Teniszklub Zrt. fog rendelkezni. . Azaz a 05.29-i közlemény már nem él, azóta ez a változás. +24,8m db. És akkor javítva ez összesen: 67+24,8 = 91,8 x 139,5 = 12,8 mrd, ennyire értékeli most a piac a storyt.
Ezért nincs kockázaz konzum opus holdingban mert nagy volumenu cégeket nem tesznek tönkre ha gengszertváltás van, hanem átadják öket és szabadlábon távozhat mindenki!
Nem akarok senkit lebeszélni. Konzumban pl. bejött, hogy a nagyjából semmiből csináltak 65 mrd kapitalizációt. Kellett hozzá, hogy a semmire hitelt kapjanak, amiből harmadáron megvehették a Hunguest Hotelst. Így természetesen lehet pénzt teremteni (Leisztinger kárára éppen).
"Az alaptőkét 51.933.125 darab, egyenként 0,78 forint névértékű, „A”
sorozatú törzsrészvény testesíti meg." Ehhez jön még a moratórium alá
nem eső követelések rendezése: +"15.139.769 darab új, „A” sorozatú,
névre szóló,
dematerializált törzsrészvény kerül kibocsátásra" Összesen 67.072.894db részvény biztos lesz. Ami kérdéses: "A Részvénytársaság Igazgatósága úgy határozott, hogy a
jelenlegi részvényesek részvényesi értékének megőrzése
érdekében – figyelemmel a fentiekre és arra, hogy a
csődegyezségi megállapodás erre lehetőséget ad – megvizsgálja
azt a kérdést, hogy a Részvénytársaság a csődegyezségi
megállapodásban vállalt kötelezettségeit az előzőekben írt
39.255.417 darab törzsrészvény kibocsátásával, vagy a
fennmaradó követelésállomány – azaz mindösszesen
30.619.225,26 forint – pénzbeli teljesítésével rendezze."
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek