Az ott beragadtak adni fogják? Okos gondolat. Nem fognak várni az árfolyam emelkedésre 0-ban akarnak kiszállni standard előtt. ugye?Szerintem figyelj még jobban jársz....
Egyébként a függőben lévő papírok egy részét(kb felét) már átvette a nem
tudom milyen nevű tenisz cég érdekeltsége...(vsz. ez már a kérdéses
papírokból van)
Nem hinnem, hogy 146ft-ot konnyen atviszi. Multkor onnan fordult. Akik ott beragadtak adni fogjak. Nem lesz konnyu a 150ft atvitele, mert ott mar adni fogjak rendesen akik 70-80ft-rol vannak.
Signal, én tartom a papírjaimat, mert megvárom a végét. Az egyetlen fogódzó számomra BCS személye, egyben a legnagyobb kockázat is. Kicsit meg vagyok hasonulva, ha szabad így fogalmaznom.
Nem. Kérdés, ki a hitelező. Ha valóban EST érdekeltségek kezében volt a követelések java, akkor egész másként néz ki a leányzó fekvése. Ráadásul azokat is rég rendezhették a háttérben.... Ne feledd, ki az ügyintézőnk!!!!
"Az alaptőkét 51.933.125 darab, egyenként 0,78 forint névértékű, „A” sorozatú törzsrészvény testesíti meg." Ehhez jön még a moratórium alá nem eső követelések rendezése: +"15.139.769 darab új, „A” sorozatú, névre szóló,
dematerializált törzsrészvény kerül kibocsátásra" Összesen 67.072.894db részvény biztos lesz. Ami kérdéses: "A Részvénytársaság Igazgatósága úgy határozott, hogy a
jelenlegi részvényesek részvényesi értékének megőrzése
érdekében – figyelemmel a fentiekre és arra, hogy a
csődegyezségi megállapodás erre lehetőséget ad – megvizsgálja
azt a kérdést, hogy a Részvénytársaság a csődegyezségi
megállapodásban vállalt kötelezettségeit az előzőekben írt
39.255.417 darab törzsrészvény kibocsátásával, vagy a
fennmaradó követelésállomány – azaz mindösszesen
30.619.225,26 forint – pénzbeli teljesítésével rendezze."
No problem. Esztikénél a hàzi koszt megtette hatásàt, asszonyos lett. Új méret 120 E. Este már chartom szerint nem lesz mit felvennie, ha viszi ki a kutyát sétàllni...Ő baja. https://goo.gl/images/fJ8q1b
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek