almafa egyszer rászántam egy fél órát az életemből, hogy tisztázzam Neked, mit értettél félre , de úgy látszik, semmit nem ért. SET T kategóriás volt, oda tették vissza. Standard volt est, oda várjuk vissza, (de ilyen még nem volt)
Egyetértek, hiszen e nélkül nincs elképzelés a lehetőségekről és tényleg így lehet némi tapasztalatot szerezni. Ugyanakkor, hogy itt bárki is olyan mértani, matematikai számítást levezessen (úgy, hogy nagyjából helytálló is legyen, kisebb kilengésekkel), mint pl. az öreg (bocs Gyuripapa) tavaly az Opusban, nem látom relevanciáját.
a nagyon hosszú időn alapuló tözsdejátékok megfigyelisi tapasztalatainak,számításoknak nagyon sok a használhatósága, de a tőzsdén minden lehetséges és annak az ellenkezője is, ha bejön ,akkor ugye megmondtam ........ ha nem akkor nagy a csönd.,illetve mindenre van magyarázat.....
Az Elliotról hasonló a véleményem, kb. 1 hónapja én is úgy véltem, hogy sejtem, hogy éppen melyik szakaszban vagyunk (mondjuk 146 után), de az azóta eltelt időszakban a korrekcióval most éppen hol tartunk? A 146-tal elértük a 3. pontját a csúcsot vagy még ezután megyünk csúcsra (remélem) és utána jön a konszolidáció a 4-5. pontokkal? Aztán ismét indul egy új Elliot ciklus, a szakirodalom szerint egyáltalán nem biztos, persze lehet.
Nem biztos, hogy teljes mértékben hihetsz akár egy jó TA elemzésnek ebben a kereskedési formában. Azzal inkább a folyamatos kereskedés támogatható. Egy-egy aukcióban történő lehúzásra vagy felhúzásra és ezek folyamatos variálásra mit tud mondani a TA? Szerintem nem sokat. Persze láthatsz emelkedő trendet + csökkenőt, de szerintem egy-egy aukcióban ezt folyamatosan tudják változtatni. Ha tévednék, majd valaki kijavít vagy megmondja a tutit.
Amennyiben a T valamilyen furcsa, általunk nem ismert elnevezése a STANDARD kategóriának, abban az esetben igen, arra várunk. De nem biztos, szóval nem lesz, csak lehet.
Szia Scs! Rég voltam aktív a fórumon, talán te még nem is találkoztál a nevemmel, a régebbiek ismernek, a csődeljárás alatt írtam többet, mert a jogi kérdésekhez inkább hozzá tudok szólni, mint a jelenlegi spekulációhoz. A te írásaiddal viszont sokszor egyet értek, a cég kapcsán is, és néhány fórumtárssal kapcsolatban is. Örülnék, ha fel tudnánk venni a kapcsolatot. Ha megtisztelsz, erre a mail címre írj kérlek egy beköszönő levelet. Köszönöm! kissigorkiss@gmail.com
Màr szállok is galambom. BCS kopasz, Pataki Attila kopasz, te meg akkora klón vagy, hogy füstöl a képernyő. Daloljunk kedvesem, Annàm. https://youtu.be/pbtYWc2cCuk
Szerintem nem tudja, mert kurva nagy kavarások mennek most a konzi háza táján is. megy a szervezkedés rendesen. :) aki nem áll be a sorba azt kivágják!
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek