Én tudom :) sosem írtam még. Esetleg viccbol. Van az az ár amiért holnap kibaszom az összes reszvenyem örökre de sajnos nem hívott még Lolo hogy érdekli a portfoliom XD
Köszi! Azt hittem olyankor azt kell beírni hogy sosemadomel :) :) annyira messze a celaram hogy tényleg hosszúra tervezek. Az élet mindent atirhat de nem véletlenül lesz lassan 1 éves vagy több sok papír amin ülök. :)
Már scs előtt képben volt Kuna is. Simicskával együtt zsíros üzletet kapott, de csak a választások után hozták késve nyilvánosságra. Ő pedig vastagon a kommunikáció embere. És sikeresen csinálja, Ezt nem lehet elvitatni. SCS nem mondott semmi újat, csak hozzátette, hogy ismerősei által úgy tudja, hogy ezt tervezik. Min lovagolunk még mindig???? A lejtmenet meg már múlt héten elindult. Látta aki akarta. tegye mindenki a szívére a kezét. és ne szapulják már egymást.
Colop, én már nem megyek oda vissza. Ha ez is megszűnik, legfeljebb
ex-hez visszamegyek. Marslakó megsértett és a topikgazda nem védett
meg. Marslakó azt mond, amit akar, azon senki nem akad ki. Ez nincs így
rendjén.scs2017 elméletét valóban könnyen fogadtam, hisz én
is ezt vártam hónapok óta. A sajtóban megjelenő hírek is megerősítették a
várakozásomat, hogy a NER médiában mozgolódás van. ezt amúgy időnként
korábban linkeltem is a fórumra, de senki nem foglalkozott vele, még le
is lettem hurrogva. Kicsit le is szoktam róla. Minek linkeljem, ha
senkit nem érdekel a hír? Azért hogy maga is ennyire negligálja, az
meglep, hisz Vajnát várta, aztán megegyeztünk a teljes NER médiában, ha
jól emlékszem...Szintúgy a turizmus terén is erős szerveződés
van a NER frontján. Ezt is írtam még a télen. Nekem tulképpen mindegy,
mi lesz. Vmi lesz, abban biztos vagyok, BCS múltja a "garancia" rá.
Igazi rókakoma.
szerintem egyelőre felesleges azon agyalni, milyen cég jön. Több célpont is van, nyilván közös megegyezés szükséges hozzá. Mi hiába álmodozunk, ha viszonzatlan a szerelmünk. :))
Amikor vetted akkor volt nagy a kockázat... de te akkor is azt írtad hogy tartani tartani. Kicsit ellentmondásos. Nekem a portfóliómhoz képest annyi van, hogy el tudjam viselni bármerre megy épp. Hosszúra vettem, mert én hiszek a sztoriban. Mert minden mozaik abba az irányba mutat (a már megtörtént dolgok közül), hogy nem unalomból mentették meg a céget.
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek