El se hiszem... a felhasználói kézikönyv alapján eléggé jól néz ki... végre nem egy 90-es évek beli fapados valami, hanem letisztult, 21. századi felület... reméljük a featureök is azok lesznek. Alig várom, hogy lássam.
Áttekertem a kézi könyvet ... Certifikát nem igen szerepel benne ... ha egy árjegyzői grafikon lenne benne ... nem csak a certifikát kötések ... mondjuk így is mind SoldOut ... tök mindegy úgy se tudsz venni. :-)
Megadom az adatokat, kapok SMS-t is, de utána érvénytelen felhasználót ír ki nálam. Úgy látszik én se vagyok kiválasztott! :) A felhasználói kézikönyvet átnézve tetszik a jegyzet lehetőség a pozíciókhoz. Jó lehet ez a figyelőlista nézet is. Mondjuk oda is jó lenne jegyzet, azt most egyelőre nem látom itt. Az ajánlati könyv is jó, a grafikon is normális (nem az a gagyi, mint a mostaniban). TV-t még azért nem váltja ki, de a képek alapján egész használhatónak tűnik. Remélem az árfolyamriasztó képes mobilra küldeni valami üzenetet, az hasznos funkció lenne. Vicces, hogy külön oldalt szenteltek a kilépésre (45. oldal). :)
Átnéztem az egész kézikönyvet, de nem találtam benne arra vonatkozó infót, hogy pl. lehet-e online módosítani személyes adatokat (pl. lakcímkártya, személyi igazolvány), valamint, hogy honnan lehet majd letölteni az adóigazolást, számlakivonatot. Ezekre rá tudnál nézni? Előre is köszi.
Szia! Egyelőre nincs ilyen opció, picit azért még darabos ez az új felület :) de fényévekkel jobb mint a korábbi. Bár én nagyon megszoktam a netbroker pro klienst nekem stabilabb mint bármi böngészőbe egy hátránya van még mindig annak, hogy mac-n nem megy.
pár kérdésem akkor, köszi a választ: - tud-e olyat, hogy a grafikonokra rajzolni lehet, lásd pl. investing szintű, vonalak, párhuzamos vonalak, bármilyen indikátor stb. - tud-e olyat, hogy ki lehet jelölni azt a komplett listában, hogy nekem milyen papírokból/certikből stb. van bármilyen db szám a tulajdonomban.,.....mert most nem látom miből van a pro-n, vagy egy nagy lista, amit én állítok össze, de hogy éppen miből van és mennyi db-om azt fejben kell tartani.... - riasztás működik-e mobilra? - tud-e olyat, hogy piros színben villog a kereskedési sáv ha esik az adott papír, zöldben, ha emelkedik....vagy valami jelölés van a napon belüli mozgások szimbolizálására, hogy éppen látni lehessen, hogy mekkora az esés vagy emelkedés mértéke?
Hát ha készlet lista sorain lehetne nyomni egy jobb gomb eladást ... Hát Én nem is tudom, ... jobban megünnepelném mint a Marsra szállást. :-) Szerintem sose kereskedett az még aki ennek a szoftver fejlesztő csapatnak a vezetője. :-) (Persze az investingnek is írtam hogy csak akkor hosszabbítom meg az előfizetésem, ha minden ablak úgy indul ahogy bezártam ... sajnos több gép között vándorolok ... és minden egyes indulás 7 kattintás még minden diagram úgy áll ahogy szeretném ... MetaTrader lesz előbb utóbb de még szenvedek ...) (Ugye azt meg se merjük kérdezni scriptelhető lesz-e mint a MetaTrader ... :-) )
ja igen, még az lenne a kérdésem, hogy vajon androidra nem oldották meg végre a widgetet....kiválasztott részvényekkel, real time mutatná....kurva jó lenne.....
- igen, elég sokfélét - igen - erre külön menü / ablak is van - tettem be egyet 20480ra OTP-re, de a telon nem jelzett, csak a honlapon - igen, és még a napi közepet is mutatja viszont certifikátoknál továbbra is a legutobbi zárás / tranzakció értékével mutatja a portfolio értékét.. egy irl szamolas pofásabb lenne
egész jó....már csak egy kérdés lesz akkor, hogy ha én berajzolok valamit egy grafikonra, azt felhőbe menti-e és onnan visszahívható-e, ergó kiváltja-e a markerst???
jelenleg ugye a markerst egy szolgáltatótól veszi át amúgy az erste, a portfóliósoktól....szóval jól kibasznának azokkal, ha az új erstés felület kiváltaná a markerst :)
Múlt héten felhívott engem is a ,,saját brókerem" az Erste-től és tájékoztatott az új felületről. Mondta, hogy küldi a linket amivel be tudok lépni. Köszönöm alig várom. Csak az a fránya link nem tud azóta sem érkezni. Akik megkapták azok az ígéret után vagy mindjárt jött vagy vártak rá?
Közben beszéltem velük és elküldték a linket. Pár perc után megállapítható, hogy ég és föld a különbség az eddigiektől. Van normális chart, rendes gyertyákkal, csomó indikátor, lehet rajzolgatni a grafikonra /trendvonal, fibo/. Első pillanatra jónak tűnik.
olyat szoktak, hogy új ajánlat miatt előtte van beazonosítás, ami úgy szokott történi, hogy ő mondja az anyja neve felét, te a másik felét, ő a születési helyet, te az időt stb.
Engem ma nem hívtak, bankból szoktak általában, amikor hitelt akarnak tukmálni, és ilyenkor is úgy, hogy az adatok egy részét ők mondják előre. Olyat ne csináljál telefonban, hogy minden adatot teljesen te diktálsz nekik (lehet csalás is)!
Amikor hitelajánlattal hívtak, akkor megbeszéltem az ügyintézővel, hogy akkor keressenek vele, ha olyan hitelt tudnak ajánlani, amit nem kell visszafizetni. Azóta nem keresnek.
Végül nekem is működött ... volt egy problémám. Egy rész teljesült részvény eladás után a rendszer a maradék részvényt engedte újra berakni eladásba ... és mindennap megjelent a lezárt kötések között hogy ma is eladtam ... na ma módosítottam az eladást és látom 2db részvényt akarok eladni a legjobb ajánlatoknál meg 1db. látszik azon az áron. Na mondom telefon ... persze teljes homály nem tudják. Beszélgetés közben valaki megvette az 1db-ot ... És láss csodát jó lett a készletem és eltűnt 03.05-ei eladás .... remek. De közben mikor kattogtatott a hölgy látja hogy egy ETF-t vettem Xetran EUR-ért és eladtam BÉT HUF-ért mondja hogy ilyet ne csináljak mert ez 85EUR-ba fog fájni ... Oppá. Máskor jött már ki így most megnéztem 2 számlakivonatot azon nem szerepel de érdekes lenne ... mondjuk ezen a tételen pont kerestem ennyit de ez azért ritka.
Sziasztok! Webes felületen ritkán használom a netbrokert, de most szükség volt rá. Csak most vettem észre, hogy egy részvény nevére kattintva nem látom a könyvet mint régen, csak a piaci adatokat "oszt jóvan". (természetesen elő van fizetve és más felületen el is érem) Átkerül máshova, vagy mi? Hol lehet ezt most megnézni, ha böngészőben vagyunk?
"Miért, milyen ügyben hívott?" "Azonosítsa magát, addig nem mondhatom el" "De maga hívott, szóval ön sejti hogy kit hívott én viszont nem tudom hogy engem ki keres, mondja el Ön az XXXX adatomat" "Önnek kell azonosítania magát" "De honnan tudom hogy ön tényleg a bankból van? miért adnék ki bármilyen adatot egy ismerlennek telefonon keresztül?" "Hát akkor találkozunk a bankfiókban" A legutóbbi ilyen hívás végén abban maradtunk, hogy majd én hívom fel a bankot... felhívtam a telebankot és onnan átirányították a hívást az emberhez. Tényleg ő hívott (meglepődött hogy tényleg visszahívtam). Egyébként valami bank már csinált olyat, hogy ha tényleg a bank hív, akkor látszik a mobil appban valami kis felirat, hogy épp banki hívásod van - szóval találtak valamiféle megoldást erre a problémára.
Nem mindegy milyen böngészőből nézed, legalábbis egy időben az volt,hogy firefoxban nem chromban mutatta. Jó ideje nem néztem és most telon vagyok így nem tudom,hogy még mindig fennáll e ez.
Sziasztok, Nemrég nyitottam meg az erstenel a bankszámlámat, mellé pedig nyitottam egy devizaszámlát, hogy középárfolyamon tudjak EUR-t váltani. Írtam az Erstenek, hogy rendeljék hozzá az Erste-s EUR bankszámlámat a Netbrokerhez. Ezt elvileg meg is tették. Tegnap próbáltam átutalni az EUR devizaszámláról az netbrokeres számlámra, de nem érkezett meg ma reggelre se. EUR-s számláról nem lehet Netbrokeres számlára utalni? Köszi RookieTrader
Hogy megy ez a középárfolyamon váltás? Nem ezek a vételi/eladási árfolyamok érvényesek? https://www.erstebank.hu/hu/arfolyamok-table Netbroker-en belül tudsz a normál számláról pénzt átvezetni az értékpapírszámlára utalás nélkül. Ott nem jelenik meg a devizaszámla?
Mekkora a havi keretösszeg? Ha lakossági ügyfél vagy, a havi keretösszeged 600 000 Ft. Ha Erste Prémium ügyfél vagy, a havi keretösszeged 750 000 Ft. Ha Erste Word vagy Erste Private Banking ügyfél vagy, a havi keretösszeged 1 000 000 Ft. Egyébként a keret szerintem a magyar emberek havi megtakarításának lefedésére bőven elég :) Persze, ha egyszerre szeretnél több 10 milliót váltani, arra nem használható.
Köszi! Nekem sem fogadja el az SMS-ben kapott jelszót. A neten én is találtam linket, az sem engedett be és azt hittem nektek más van. De azért köszönöm!
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!