Net probléma, persze...
Indok, magyarázat és kézmosás, ez megy nektek!
Az a helyzet, hogy egy nagy kalap sz*r lett ez az egész rendszer az utóbbi bő félévben! Csak elég végig olvasni a topicot, hányan panaszkodtak...
Én befejeztem, holnap megyek számlát nyitni egy másik bankhoz.
Mellegleg már több, mint 1 órája nem megy.
Érdekes, hogy ez odabent senkinek sem tűnik fel.
Nem hittem, hogy az ebroki után bele lehet nyúlni egy még nagyobb kaka dombba, de lám, lehet, tévedtem.
megértem a rekord éves ERSTE haszont és gratula...de azért kellene egy atomóra biztos rendszer is nem ?! SMS hiányában minimum kb. 15-20 perce nem lehet üzletet kötni....persze "nem erőszak a disznótor" max. nem kötök semmit vagy átmegyek máshoz...
végül is 1 óra 30 perc alatt sikerült "megoldani" a problémát...más kérdés, hogy azóta a pozíciók megváltoztak.....biztosan nem zavarta az Erstéseket, az ügyfeleik nem tudtak üzleteket kötni...végül is nem értünk vannak......csak a haszonért... sztem pápá Erste broki...semmi kedvem nincs majd egy "pörgős" napon a rendszer miatt veszteségeket szenvedni....
Tavaly megszüntettem a drága Netbrokert a náthába, már csak a randomnál kötök. Az okos erste lecsúszott több 100 ezer jutalékról meg plusz a számlapénzről.
Most akarok számlát nyitni. ETF-ekre mennyire jó az ERSTE? Ki fogom tépni közben a hajam? A Randomhoz nem mennék, nekem kell a banki háttér, randomékat már az MNB is piszkálta, ha jól tudom.
Az ERSTE a hasznod jelentős részét lenyúlja. Áttételes ETF pozi nyitás/zárás költsége minimum 20+20=40USD !!! (11.600Ft). Gondolj bele: napi 5 trade költsége 5*11.600=58.000Ft!!! A rendszer lomha, sokszor behal. A termékek jelentős részét nem engedik shortolni. Komolytalan, lehúzós társaság.
Akkor mit kell erre használni? Jó lenne banki háttérrel, továbbá legyen asztala ungarisztánban is, hogy szükség esetén bemehessek verni (kizárólag asztalt).
Sziasztok, az Erste NetBroker-rel lehet "Euronext Amsterdam" tőzsdéről is részvényt venni? Itt (http://ersteinvestment.hu/hu/netbroker.html) nem írják, de lehet ez nem a teljes lista?
10.10 után várakozó státuszba kerültek a tranzakcióim, addig működött. Azóta nem mozdul. Telefon azt közölték hiba van, 20 percen belül megoldódik. azóta 50 perc telt el, és semmi nem történik.
Szintén zenész. Akkor már ne is hívjam őket? :D Másik botrány: idén az eddigi hosszúságú könyvem helyett rövidebbet mutat. Kurvárra morcos vagyok, mert ez minden csak nem szolgáltatás!
Szóljatok már ha újra elmennek a megbízások. Ami bent van nem tudom visszavonni sem, így ha teljesül kezdek is számolni mennyivel jönnek nekem ahhoz képest amikor a tranzakciót végre akartam hajtani. köszi!
Engem is felhivtak miután helyreallt minden. A BÉT oldalán volt a gebasz, és amiatt nincs 5-ös nel nagyobb könyv. Ez a duma amit persze nem hiszek el. Mert más szolgáltatónal pl a randomnal miért is működik akkor minden? A válasz egyértelmű. A következő beszélgetés sokkal kellemetlenebb lesz. Nem vagyok nagy ügyfél de azért mégis illene valamit adni lassan cserébe hogy ezt nyelem.
nálam jó. nekem más a gondom. hétfőig a megbízások beadása igen gördülékenyen ment, azóta viszont a rögzítés gomb megnyomása után 5-10 mp-ig is gondolkodik, mire történik valami
Erstét ott kell hagyni, méregdrága és nincs 20 sávos realtime, ami a Randomnál nagyszerű. Erste egy inkorrekt szolgáltató, nap mint nap tapasztaljuk évek óta h a Random sokkal jobb, ügyfélbarátabb, a platformjai is több infót szolgáltatnak, különösen a Randi.
Csak a Randomnál kössetek Ti is! Én már 10 éve Random ügyfél vagyok, sokáig mellette volt számlám a kbc és erstenél is, végül megszüntettem mind2-t, minek fizessek feleslegesen számlavezetési díjat.
Az elmúlt héten sem erste netbankba sem netbrokerbe nem tudtam belépni egész héten. 6 panaszlevelet küldtem míg ők válaszra sem méltatttak. Az erste jobban teljesít:)
egész héten HOMO FISZ vagyok és konkrétan nem működik itthon a netbroker pro... hát mit ne mondjak ez az erste egy fos.... 3 gép van, mindent kipróbáltam már és mit ne mondjak nem szar hardveres és szoftveres cuccokról van szó.... tiszta szánalom komolyan....
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!