Szia copa kollega! Megjött az Erste hivatalos válasza a -certifikát akcióra! -Tisztelt Ügyfelünk!Az akció év végig meghosszabbításra került, a kiírás javításra fog kerülni. Köszönjük a jelzését.Üdvözlettel:Tóth Imre Központi Támogatás Csoport/Central Sales Support Group
frissiteni kellett a netbrokert, lehet az a hiba. en is jartam igy, akkor ki is zartam magam a jelszohiba miatt, de 3 percen belul telefonon feloldották
én arra jöttem rá, - sok bosszankodás után - ha összeomlik a képernyő, nem kell nekiállni és visszapiszmogni az eredeti állapotot, hanem gyorsan ki kell lépni és újból belépni nem tudom hogy ez frissítés esetén is működik-e
Ismét nem enged belépni az Erste Netbroker a saját számlámra távoli kapcsolati hiba miatt. Nálatok is van hiba? Miért ilyen rossz ez az egész Erste szolgáltatás?
Azóta sem hívtak vissza, viszont törölték a díjakat pénteken, de csak most jelent meg a Netbroker számlakivonaton. Mert ugye a számlakivonat mindig fáziskésésben van.
Tegnap délben felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták utánanéznek és visszahívnak. Azóta eltelt 28 óra. Ülök a széken, kezemben a telefon, várom hogy visszahívjanak. Már kezdtek elfáradni.
A reklámon kívűl általában valamilyen hivatalos közlemény is szokott lenni, de ha nincs akkor senki nem tudja mi van. Még kipróbálni sem lehet, mert következő hó 10.-éig írják jóvá.
Oké,nem kell ennyire komolyan venni,mosolyogva kérdeztem:) a friss díjjegyzékben ami szept 30-tól van ott is még 350Ft. persze ettől majd még emelhetik.
Nem hinném, hogy le akarna húzni az illető! Nem mai keletű a kapcsolatunk! Én kérdeztem rá ezekre a dolgokra, tehát nem rátukmálás szagú a dolog! Abban igazad lehet, hogy az 1500 nem jó, mert 10 millióra vetítve értendő! - Elnézést, vagy rosszul mondta, vagy rosszul értettem, most hogy átszámolom az én számlámhoz képest! Az 500/TBSZ jó lehet, mert nem lehet félreérteni és stimmel is! Amúgy a bankok emeltek okt.1-el és át is hárítják már!
ezt a bankban mondták neked? nem akartak kicsit lehúzni/átb@szni?:) díjjegyzékben számla díja 350Ft, %osan elég nagy emelés lenne 500 Ftra,persze kibírható,de az állomány díjat nem hiszem,hogy 0.015%ról 0.15%ra emelnék(ez lenne 1500 Ft millióként) az elég brutál lenne.
Akinek csak Netbroker van annak most megéri bankszámlát is nyitni, hozzá meg devizaszámlát ami 0 ft.. Nem utolsó ,hogy közel a legjobb árfolyamon váltják a netbankban a devizát.(500 ezerig.) ----- Nyiss most bankszámlát! Nyiss online akár egy szelfivel! Most akár 40 000 Ft díjkedvezmény. 2024. szeptember 1. és október 31. https://www.erstebank.hu/hu/ebh-nyito/mindennapi-penzugyek/szamlak/online-szamlanyitas
Nem tom! Most jöttem a bankból, volt egy megbeszélésem, de erre nem kérdeztem rá! A számlavezetési díjat, azt kérdeztem, hogy mi van a futures programmal! Az értékpapír számlán kell megadni a megbízást és csak arra vonatkozik! A folyószámla, alapszámla díj, az fizetendő marad..:) Az értékpapír számla díja, minden alszámla után, normál, tbsz/db, 500 Ft havonta. Tehát, pl. 4 tbsz, és a normál értékpapír számla, 2500 Ft/hó + még milliónként 1500 Ft/hó (a számlák értéke után) !!! bumm 😲 Ha van futures program beiktatva, akkor lenullázódik! Akinek lejár a 2 éves futures programja erre vonatkozóan, az újra kötheti, még előtte is, de 5000 Ft-al magasabbra! 20000 helyett 25000, vagy ha 50000, akkor 55000 Ft/hó! Ennyit tudok mondani! A számla "nagyságától" függően, egyéb kedvezmények is lehetnek, azt személyesen a bankárral....
Valami hasonló szöveg volt tavaly évvégén is, a Randomtól átvett ügyfelekre vonatkozóan két év állományi és havidíj mentesség > 20eFt future bef.jegy vásárlása esetén. Én havonta utalom nekik a a future számlára és nincs se állományi díj, sem havidíj levonás. Legalábbis eddig nem volt idén. Az egysávos realtime akkor ingyenes, ha az adott hónapban van legalább 1 kötés.
érdekes, amit írsz, nekem ezt írták mikor kérdeztem, bemásolom: Az augusztus havi átutalás nem megfelelő a kedvezményhez, mert egyösszegű megbízásként adta meg, de a kedvezmény csak állandó jellegű megbízásokra vonatkozik.
"rendszeres utalási megbízást kell beállítani a futuresen belül" Ezt értelmezni sem tudom. Nincs számlám az Ersténél. Egyedi utalással küldöm, megfelelő közleménnyel. Elsőre levonták, írtam nekik, elnézést kértek és jóváírták.
Erstemarket.hu/erste-future honlapján írja: "állits be rendszeres átutalási megbízást" De gondolom ez csak tanács, mert a közleményben valóban nem szerepel ilyen feltétel.
Nos, tobbfordulo utan az erste KO-val nyert ellenem. NEM ENGEDIK kulfoldi bankszamla beregisztralasat kiutalasra netbroker ala. Revo forintot sem. Ha ilyenre akarok kiutalni, menjek be szemelyesen...ez a korszeru, 21dik szazadi fintek. Cel az lett volna hogy ne kelljen kulon szamlakat fizetni az erstenel. Igy szep lassan harmadszor is elkoltozok toluk. Ligtyear vagy IB?
Az két különböző dolog! A havi egy kötés a real-time előfizetésre szól (900-Ft) A számlavezetési díj elengedése, pedig a 20 000-Ft-s future programra, befektetésre, havonta... (2év) Nekem azóta is levonják, ~2 éve 🤣
Venni vagy utalni? Mert én utalok állandó megbízásal , ők meg megveszik belőle a bef jegyet. Én látom, hogy állandó megbízást adtam a bankomnak, de hogy ők honnan látják nem tudom.
Nálam működik, magyarul bef jegyet megveszi az automatika, állománydíjat pedig nem vonnak. Lehet pl tárgyhó 20.áig vagy ilyesmi kell teljesülnie a tranzakciónak? Nem tudom, csak találgatok. Viszont nekem is van kérdésem. Simán el lehet adni és kiutalni a pénzt a normál folyószámlára igaz? 1% bruttó haszon van rajta, adó miatt nem aggódok.
Szépen beutaltam a 20eFt-ot a Future programra 24.-én, meg is vették belőle a bef jegyet, de most 30.-ai dátummal mégis felszámolták a számlavezetési meg az állománydíjat is. Akkor most mi van? Nagy kamu az egész?
Nekem ez nem egyértelmű amúgy. Van normál/TBSZ és NYESZ-em is, de csak a NYESZ-re van beállítva állandó utalás. Számladíj viszont nincs a normálon és a TBSZ-en se, csak a realtime díj kerül levonásra. Lehet valamit elnéztem, de nekem úgy tűnik, hogy valami miatt nem számítanak fel számladíjat. Sőt, még vissza is kaptam eddig a certi vásárlás/eladások díjának egy részét. Közben megnéztem és volt valami akció a nyáron. Itt vannak a részletek, de sajna csak szeptember 30-ig tart: https://www.erstemarket.hu/oldalak/certifikat-es-warrant#akcio
Ettől tartok én is. Bár legutóbb az ügyintéző folyamatosan telefonkapcsolatban volt valakivel, úgy intézte. Most telefonon azt mondták, hogy esetleg beszkennelni. De nem tudom az esetleg mit jelent.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!