Szerintem sokkal rosszabb..rengetegszer kifagy, ujra be kell írni a kódot.. Egy nagy rakás fos az Ertse, 3 éve szüntettem meg náluk teljesen a számlám és mentem a randomhoz.. Most úgy nézki visszatérek :D
Lehet e az Erstenel Hong Konogi részvényekkel kereskedni. Az Alibabab es hasonló kinai részvények miatt kérdezem, hogy mi lessz a sorsom ha kilakoztatjak őket az USA tőzsdéről
Azért az nem semmi , hogy csak egy értékpapírszámlád lehet az Erstenél......Régen 3-4 is lehetett, 4 év alatt nagyot fejlődött a banki színvonal is... Vidéken talán egy sima bankszámlát megtudnak nyitni, ilyen ügyintézést még nem láttam...
Hogy en mennyire utalom a netbrokert! Evekkel ezelott - 8 eve - a felulet miatt mentem at a randomhoz. Probalom ujra az erstet es pont olyan, mint regen volt. Nem szeretem.
Transzfer miatt akartam egy másik értékpapírszámlát nyitni, de a random miatt nem nyitottak új számlát.. Ha nem akkor nem, egy nap alatt átvittem a kincstárba az állampapírokat...Én már több éve megszüntettem az Erste meg a Kbc számláimat, csak a randomot hagytam meg.....Úgy néz ki, hogy az újaknak már nem nyitnak több számlát, nekem elég lesz egy értékpapírszámla is...... . Ha 2024-től megemelik 0,45% -ra a jutalékokat akkor nem lesz többet értékpapírszámlám az ersteben... Minimum dupla jutalékkal dolgoznak mint a kincstár, nem érdemes semmilyen állampapírt venni az ersteben...
Állítólag tervezik,hogy mehet majd online is a nyitás csak még azt nem tudják mikortól. Mondjuk ha lett volna eszük meglépik az átcsalogatásos akciójukkal egyben.
a teljes mondat: csodálkozom, hogy egy-két vállalkozó kedvű milliárdoshoz nem jutott el a
hír, hogy 20000 a randommal elégedett ügyfél kényszerül váltan iegy már
előre látható szarabb kereskedési felületre sokkal drágábban
szeretnék kérdezni felhívtam az erste ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy az első belépésnél majd hétfőn választhatom a "belépés Alap" -ot is , nemcsak a "belépés Pro-t", ahogy a kiküldött tájékoztatóban szerepelt, hogy a jobb oldali belépés pro-t kell választani aki használja már a netbrokert, ez a" belépés alap " egy lebutítottabb változat? a másik kérdésem, ezt elfelejtettem megkérdezni, hogy van-e olyan időzár a belépésnél, mint a netboonban , ott 12 órás időzárat lehet alkalmazni
Éva!!! 1 Kartom Nyugtatóval készülj majd Oktober 3 ra!!!! Én voltam Erstes!!! Hidd el! A Hajad kitéped majd a gép előtt! Sajnalom hogy leirom az igazat, de ez van
Amennyiben a belépést követően a felhasználó 30 percen keresztül inaktív marad (azaz nem végez olyan műveletet, amely a NetBroker szervere felé hálózati forgalmat generálna), a NetBroker automatikusan kilépteti a felhasználót, így ha később használni próbáljuk az alkalmazást egy figyelmeztető üzenetet kapunk, miután visszakerülünk a belépési képernyőre. . NetBroker Pro esetén, ha a programot nem zárja be a használat után, úgy minden nap hajnali 3 órakor a automatikusan kilépteti a felhasználót, így ha később használni próbálja az alkalmazást egy figyelmeztető üzenetet kap: „Nincs bejelentkezve”. Az újraindításhoz be kell zárni az alkalmazást, majd újból be kell jelentkezni.
Azért ennyire nem rossz az Erste! A pro felülete pl sokkal jobb mint a Randomé volt. A NetbrokerGo is teljesen jó lenne kötéslistával és indikatív árral..
elnézést mindenkitől, ha olyat is kérdezek, amin nevetni lehet, de inkább kérdezek, mint hogy idegrohamokat kapjak hétfőn azt mondod, kell majd nyugtató? életemben egyszer szedtem be 2 darabot, egy vizsga előtt, és bőgőrohamot kaptam :)
szóval hétfőn a "belépés alap"-ba aztán megváltoztatom a jelszót, az ügyfélszolgálatos azt mondta, ezt automatikusan felajánlja a rendszer aztán kitöltöm a MiFID-et, amit az "információ menüpontban" találok meg van még valami, amit ki kell tölteni első belépésnél?
Az alábbiakban
összefoglaljuk az első bejelentkezés után elvégzendő
legfontosabb teendőket.
MiFID
kérdőíve nem kerül át az Erste Befektetési Zrt. rendszerébe,
első bejelentkezés után a MiFID kérdőív menüpontban kérjük
töltse ki.
A
keretszerződése átvételre kerül, de javasoljuk az Erste
Befektetési Zrt. alapmegállapodásának elfogadását a
NetBrokerben. Az új alapmegállapodás elfogadása például új
TBSZ vagy NYESZ számla nyitásához is szükséges.
Befektetési
hitel vagy határidős kereskedés igénybevételéhez el kell
fogadnia az új Alapmegállapodást és a Komplex ügyletekre
vonatkozó szerződést. Felhívjuk figyelmét, hogy ha 2022.
szeptember 30-án, a hazai piac zárásakor nyitott határidős
pozícióval rendelkezik, akkor az átkerül az Erste számlájára,
de a pozíció zárásához vagy új pozíció nyitásához a
Komplex megállapodás elfogadása szükséges.
A
tőzsdei adatszolgáltatási szerződése 2022. szeptember 30-ával
megszüntetésre kerül. Az egyesülést követően a NetBrokerben
tud új előfizetést indítani.
Állampapírt semmilyen bankban nem szabad venni/tartani, ha már megvetted, szépen át lehet transzferáltatni nagyon olcsón az államkincstárba, ahol semmilyen költsége nincsen.
Az állampapír aukcióra beadott ajánlat díja ... Az árfolyamérték ... 0,1% - a szorozva a lejáratig hátralévő negyedévek számával , de minimum 1000 Ft.... . Az állampapír elsődleges forgalomba hozatala és az azt követő értékesítés során felszámított díj...... Névérték 1% - a... https://www.ersteinvestment.hu/static/befrt/download/Uzleti_dijjegyzek_20220901_tc_mod3.pdf
Kicsit gondolkozzatok! Ha nem Randomoskent mennenk at hanem siman , akkor nezzetek csak meg mennyi is az allomanyi dij! Ugyesen a TBSZ erteket is beleszamitjak! Tetelezzuk fel hogy TBSZ egyutt valakinek 10.000.000 mutat az egyenlege, akkor 0,01% szamolnak fel havonta, es nincs maximalizalva!
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!