és ezt miből tudod? itt többen erősen elenzik, hogy ebbe a papírba szálljak be, mert csak elviszi a pénzt, csak te egyedül mondod, hogy simán vehetem ,mert tuti duplázok...
én megnéztem a grafikonját, igaz annyira nem értek még hozzá, de azt látom én is rajta, hogy jelenleg most van az elmúlt időszakban a csúcson, ezért talán most inkább az eses várható, nem?
vagy nagyon rosszul spekulálok??
200-on és alatta azért még lehetnek próbálkozások a remegőkezűek kirázására. Sajnos van még néhány kicsinyhitű akik nem látják a fától az erdőt és eldobják 300 alatt.
Tájékoztatásképpen :
Botos Úr azért veszett 15.Cspkf.44218/2013/ 6 a 2. fokon , mert kicsúszott a 8 napból , ezért elutasította Bíróság.
Amiről senki nem tudott ALLIANZ , OTP , Soós Csaba javasolta csődgondnok fizetését 15 % -al megemelni.( alap 64.250.175 Ft )
5. sz . hitelezői választmány megrendezése érdekében 600.000 Ft + ÁFA kifizetni.
Na ezek a pénzek is kötvényesek pénzéből mentek el.
Ez kogerős lett , BOTOS mellett még egy cég is másodfokra ment és fizette a költségeket.
13 kiebb kisköszvényes első fokon lerótt 30.000 Ft után nem ment másodfokra ez is plusz lóvé lett volna.
Egyébként Bíró megállapíttta lehetett volna sávosan fizetni a kötvényeseket , amit több kiskötvényes javasolt. Sőt 10.000.000 ft-ig mindenkit ki lehetett volna elégiteni , persze akkot OTP , ALLIANZ és Befektetési alapok nem kaptak volna semmit.
Ezek után én BOTOS Úr nagyobb sympátiat kaphatna köszvényesektől , ha tudnák a háttér játszmákat.
ENEFI - THE BEST