Ebben a topikban előrejelzéseink lesznek, lehetőleg diagrammokkal alátámasztva, azért profiknak, mert nem biztos hogy mindenki számára világos egy-egy ilyen előrejelzés, kereskedés.
Pedig ez kísértetiesen hasonlít a jelenlegi BTC-re. Ráadásul nálam az első ellenállást (= csökkenő trendvonalat) átvitte a BTC, és ostromolja a másodikat. Emellett higher low és higher high van, ami szvsz új trend. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=xw4izjy4yq5raphpesn0.jpg
Biztos vagy benne, h a C szakaszban járunk és nem egy hír miatt megyünk? Az én olvasatomban az a spring mélyen 30k alatt van, azt a BTC még nem nézte meg.
Elliott-ra nem merek építeni. Viszont ha valakinek sikerül 70%-os eredményességgel használnia, az rendkívül sikeres lesz előbb-utóbb. Én csak akkor figyelek fel rá, ha elképzeléseimet alátámasztja. Szerintem a jelenlegi helyzetet a legjobban a következő csárt ábrázolja: megvolt a Spring, most nemrég megvolt a visszateszt is (phase C-ben járunk), hamarosan elérünk 39.000 fölé, ahonnan ismét várható egy kis korrekció, de indulnak a bullish hullámok felfele, megyünk fel az égig! 🙂 http://kepkezelo.com/images/2br0pdcwuwwnmlsh7rub.jpg
Semmit. Én 33.000 fölött long-beszállókat keresek, szvsz egy felfelé törő hullámzás kezdődött el. Ha ez igaz, négyóráson új higher-high kell, azaz 39.200 felé kell mennie.
úgy láttam hogy csökkenő árfolyam előrejelzéséből már elege van mindenkinek, így megritkítottam a grafikonelemzéseim. valóban unalmas lehetek egy idő után, dehát ez van, lefelé várom sajnos még mindig. viszont ismételgetni ezt, unalmas már számomra is itt a fórumon. valszeg a fordulatnál majd többet publikálok.... ha majd látom a fordulat jeleit. és lehet az is hogy ott lesz a jel, csak nem veszem észre. :) sajnos nem vagyok még olyan profi.
visszanéztem az utóbbi elemzéseidet, mindegyikbe fordított fejvállak van beerőltetve :) mióta elemzel? most ne érts félre, nem szívni akarom a véred, de mintha nem csinálnád régóta, és ez a fordított fejvállak (mivel általában emelkedést jelez előre) nagyon a kedvenced :) mint Hathor kollégának a füles csészéi :D bár azok egész sok számban bejöttek.
Előrejelzések, diagramok - csak profiknak!