Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
ugyan: 4 db kötés, 232 db rv, 232.890 Ft értékben...szándékos lemanipula, leduma. ha meg lenne 5 db kötés 1250-en, a legolcsóbb könyvbéli eladási áron, akkor meg 0-n állna
KF és bandája nem a legélesebb kés a fiókban úgy látszik, egy kitörő optimista napon -9%-ra futja tőlük. Bravó. Most már nem lehet mire fogni, minden rendezve van, ez már totál az ő bénaságuk.
Én csak azon gondolkodim, ha már KF beletol vmibe egy rakás pénzt, csak nem az a célja, hogy utána kidobja a kukába... Biztos lesz itt valami, bár sejtésem sincs, mire várnak.
Szia Dönci! Erre a szarakodásra mit lehet írni? Hogy mire várunk, nem tudom A Kaptár és az új könyvizsgáló adhat némi reményt. Én továbbra is hiszem, hogy nem véletlenül tartják a tőzsdén, valami jönni fog, jönnie kell..
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!