Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Most elad 1100on, egy hónap múlva visszakapja ugyanazt 500on... Mi ebben a mínusz? Lehet most veszteségnek mutatja ki, de egy hónap múlva nem lesz az. Meg mondom nekik már szerintem semmi nem veszteség, annyit nyerészkedtek a BC pakkon.
Ki mondta neked, hogy ott nem adta? Nekik ami papírjuk van most, konkrétan 0 beker árú, annyi nyerőt vettek már ki. 20k körül nem volt forgalom, inkább a 10k környéki időkben adták el szerintem. Ha holnap kivezetik, ők már csak röhögnek rajtunk.
Es a bc pakkon kivuliek mind 2000felett vannak tehat aki a re s zvenyeket 560on vette ugya a meglevo reszvenyeit kell eladnia szoval a 560as pakkjuk is minuszba adofdnak el
Igen, szerintem is a háború ijesztette be őket így inkább kiszórják a papírjukat és lelepének. Nekik így is vastag, jópár száz millás nyerő volt ez a biznisz. Ami meg nem megy el, az sem fáj nekik, jövőre már nem tőkésítik fel, hagyják elsüllyedni. Most ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Es kerdezem toled a 40ftos bc pakkot miert nem 20krol lefele adta vagy a kovetkezo rallyba ami 8kig ment vagy esetleg a januari rallyba ami 3kig?miert itt adja 1100on?erre van logika?
Évek óta átkötik? :D Minek kötnék át 100db-okkal, meg hova? Csak a brókercéget hízlalnák ennyi felesleges kötéssel. Szimplán szabadulnak a papírtól, napi 2-300ezres fizu nem rossz.
Akkor miert nem hagyta bent egyszer kiveszik ne legyen mar ennyire turelmetlen inkabb kivette a megbizasat es meg eselyt se ad arra hogy megvegyek tole?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!