Topiknyitó: Portfolio 2017. 10. 04. 14:10

Egy hónapot kapott a kormány Brüsszeltõl a civiltörvény megváltoztatására  

Ugrás a cikkhez
A második szakaszba léptette ma az Európai Bizottság a külföldrõl támogatott civil szervezetekre vonatkozó törvény miatt júliusban Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást. Ennek keretében egy hónapos
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2017. 10. 04. 14:54
Előzmény: #2  airmax_2_0
#5
A civil szervezetek atlathatoak. Altalaba minden info fenn van a honlapjukon. Az olyan alcivilek meg mint a COF semmit se kozolnek. Ahogy a Simucska felekrol se lehetet semmit se tudni pedig hat ok inkabb befolyasoljak az eleted.
A politikusok vagyonbevallasa meg vicc. Orban 1.5 millios fizuja mellett nulla koltsegre van 700.000 forint megtakaritasa.
Rogannak meg hirtelen feltunnek be nem valott lakasok. Amikor meg bevalja oket mert ujsagirok kinyomoztak akkor meg kiderul hogy ha hirelre vette volna akkor se lenne eleg a fizuja a torlesztoreszletre nem hogy a torvenyi 30% nak megfeleljen.
Es ezek a politikusok nondjak hogy atlathatosag kell? Vicc. Bagoly mondja verebnek hogy nagyfeju. Az egesz celja hogy a nemtetszo szerveuetre ranyomjak a voros billogot ( kulfoldrol fonanszirozott ) es ezzel el is van lehetetlenitve mert biztos idegen erdekeket kepvisel. Mikozben nyert egy EUs palyazatot vagy angliabol kuld penzt  egy magyar gyerek az otthoni allatmenhely fenntartasara.
elemes
elemes 2017. 10. 04. 14:20
Előzmény: #2  airmax_2_0
#4
Olyan tevékenységet folytat, amilyent akar.
Közhasznúsági jogállást nem igényelhet, ha politizál.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 10. 04. 14:16
#3
Új csata, új csatavesztés, új megfutamodás.
Megint Soros György nevet a végén.
airmax_2_0 2017. 10. 04. 14:10
Előzmény: #1  portfolio
#2
Tekintettel arra, hogy a "civilek" politikai tevékenységet folytatnak, ezért átláthatóságot várhatunk el ezeknél is, mint a választott politikusoknál. Az minimális igény, hogy tudhassuk honnan kapnak penzt. Milyen jogsérelem az, hogy ha az emberek akik eletet befolyásolni akarjak, tudhatják ezt?
Az EU emberek érvelése baromság... Nem gond, ha bíróság elé kell vinni az ügyet. Milyen normákat sért, Ahány tagállam annyiféle szabályozás, és ez sem szigorúbb mondjuk a németnél.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek